Esmu viena no visvecaakajaam biedreem un reizeem veeljoprojaam te paraados
Forums ir ljoti audzis kopsh taa izveides un palicis arvien labaaks un interesantaaks. Domaaju, ka daudzi man piekritiis - biezji vien tu pilniibaa iegrimsti shejienes dziiivee un realitaate ar virtuaalo pasauli sapluust kopaa. No vienas puses tas ir slikti, bet.. no otras puses - tomeer taa gribas noticeet tam skaistajam briinumam
gribas ticeet, ka tev ir burvju speejas, ka tu esi pilniigi citaadaaks - droshaaks, skaistaaks, patiesaaks, meerkjtieciigaaks.
Mees ar Darrenu bijaam pirmais paariitis in love Dinilendaa - vampiirs un vilkate - divas karojoshaas puses, gluzji kaa Monteki un Kapuleti.
Gribu pateikt paldies vinjam - par to, ka vinjsh vienmeer ir bijis mans uzticiigais lover
gan jau kaadreiz es atgrieziishos, bet pagaidaam redzu, ka miiilestiibas jums pietiek..
Nedaudz iz veestures:
Daudzi zina, ka Dinilendaa bija karsh - iebruka melnaa armija un visiem iedziivotaajiem naacaas doties beeglju gaitaas. Kad tie atgriezaas - ieprieksheejaas Dinilendas vairs nebija.
Gribu pastaastiit par ieprieksheejo Dinilendu - vecie biedri, luudzu papildiniet manu staastiijumu, jo biju patieshaam aiznjemta ar savu Darrenu, lai briizjam ieveerotu, kas apkaart notiek.
Es to sauktu par veco pasauli. Jaa tieshi taa - par pasauli, kuraa valdiija vecie likumi.
Pirmoreiz mees valdnieci Dinii ieraudziijaam tikai tad, kad zemei draudeeja briesmas, liidz tam taa bija tikai nojausma - sheit valda valdniece Dinii.
Es ierados sheit ljoti jauninja, ceriibu spaarnota.
Par sirellu meeljoja, ka taa ir skaistaaka par visu, kas virs zemes un zem zemes ellee. Vinjas garie rudie mati vienmeer bija sanjemti, sejas aada bija gluda un maiga, bet zaljaas acis dzirkstiit dzirkstiija, kad vinja smaidot teica Darrenam
sveiks .
Vinja vienmeer gjeerbaas sarkanaa, toties vinjsh vienmeer gjeerbaas melnaa. Lai gan bija vilkate, tomeer vinja ljoti atgaadinaaja sireenu.
Pirmaa tikshanaas ar Darrenu Sirellai bija lielajaa Ziemassveetku ballee, kad Darrens vinju noskuupstiija [kas gan ir skuupsts muusdienaas, bet tobriid tas bija pirmais skuupsts Dinilendas veesturee], bet vinja vinjam iecirta plikji.
Tad Darrens izmisa un patriecis elfu grupu, kas tobriid speeleeja, pats uzkaapa uz skatuves un izskatiidamies velniskjiigi skaists, dziedaaja
You are beautiful, yeah that's true... Ja atminja mani nevilj, tad tieshi tobriid Sirella vinjaa iemiileejaas.
Taalaak jau vinjiem gaaja pa celmiem - briizjiem skuupstiijaas, briizjiem lamaajaas un beigaas slepenajaa istabaa izskjiiraas... Izskjiiraas mulkjiigu Sirellas aizspriedumu deelj, ka vilkate un vampiirs nekad nebuus laimiigi kopaa.
Driiz saakaas lielais paarceljojums.
Tas bija saapiigi - Darrens flirteeja ar citaam, bet Sirella.. Sirella eeda veezjus no Grincha katlinja un nejaushi atklaaaja savu kopiigo izcelsmi ar Grinchu - vinjsh bija Sirellas vecteevs.
Tad paraadiijaas mezja meicha Leila - uzkrita kaa no zila gaisa celjotaajiem uz galvaam, taa pilniibaa Sirellu sadusmojos - vinja necieta mezja meichas, jo viena no vinjaam reiz bija atnjeemusi vinjai ko ljoti daargu.
Taalaak.. ko lai staasta taalaak.. Dinii deva Sirellai uzdevumu nepamaniitai iekljuuut ienaidnieka baazee un izmantojot visu savu gudriibu, uzzinaat vinju kaujas plaanus.. Sirella nozuda no nometnes un visi uzskatiija, ka vinja ir gaajusi bojaa, kameer vinja mulkjoja tumshaas armijas karavadonjus un dziiroja kopaa ar vinjiem, uzsaucot tostus savam teevam, kursh bija zinaams, kaa varens tumsho speeku paarstaavis - taa bija Sirellas pase iekljuushanai pretinieku nometnee.
Sheit vinja arii uzzinaaja, ka vinjai ir maasa.. Vinja jutaas shokeeta un tuuliit pat gribeeja atgriezties pie Grincha pieprasiit paskaidrojumus, bet vinja tika notverta, tika notverta meegjinot nozagt kaujas plaanus galvenajam generaalim. Taalaak sekoja spiidzinaashanas, bet atkal, pateicoties sava teeva vaardam, vinjai tika dota iespeeja beegt.
Velniskjiigaakaa shiis beegshanas detalja bija taada, ka vinjai tika pilniibaa izdzeesta atminja, atminja, kas saistiita ar visu laika spriidi, ko vinja pavadiija pretinieku nometnee.
Taa nu vinja kliida pa mezju, kameer pilniigi nejaushi gandriiz jau vaajpraataa iedziitai meitenei uzskreeja Grinchs. Nu taalaakais vairs nav nosleepums shejienes biedriem.
Ko es ar to gribeeju pateikt - sheit ir veesture, juus esat veesturiskaa vietaa - lepojieties ar to, shis nav kaut kaads vakardien dzimis forums, bet gan veiksmiigi izdziivojis, speeciigs forums, kuru droshi varat reklameet savos saitos.
Man sheit patiik un es juutos shejienei piederiiiga. Vai taa juuties arii tu? Paldies tiem, kas paliidzeeja izveidot sho forumu par to, kas tas ir tagad - Dinii, Fuurijai, Darrenam, Niikei - nepazuudiet, miiljie.