|
Post by Dinii on Oct 19, 2005 14:23:09 GMT 2
Luudzu iepostojiet sheit ar sava teela aprakstu. Ieviesti jauninaajumi! luudzu izlabojiet katrs savu aprakstu.ir vajadziigs:
*Vaards Uzvaards [niks]
*Grupa (vilkacis, naara, vampiiri, burvis)
*Foto (var arii avataru.Luudzu samaziniet fotograafijas. taas ir nenormaali lielas!)
*Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts)
*IIpashaas speejas (driikst buut tikai 1 iipashaa speeja. Un tai jaabuut atbilstoshai juusu grupai un ljoti parastai un pashsaprotamai. piem vampiiram-paarveershanaas par sikspaarni, kakji u.c., naarai-paarveershanaas par naaru jeb astes izaugshana, vilkacis-paarveershanaas par vilku vai lapsu vai ko citu, burvim-paarveershanaas par kakji vai kaadu citu dziivnieku. ja neveelaties ko liidziigu, tad uzprasiet man (Dinii) kaadu labaak juus veeleetos sev iipashiibu un es pateikshu vai taadu var!)
*Amulets ar burvju iipashiibaam(driikst buut tikai 1 amulets, saakumaa.jebkaadu tumsho speeku, sev piestaavoshu gredzenu, piekarinju-kulonu, piespraudi, stiipu, rokasspraadzi, tetoveejumu, auskaru vai kroni. Shis amulets dos jums veel vienu (tikai vienu) burvju speeju. Izveelieties saudziigi.Jaatgaadina tas, ja juus izveelaties teleportaaciju, jums jaazin ka teleporteeties var tikai uz vietu kuru juus labi paziistat un atceraties. nekad nevar aizteleporteeties uz vietu kuru juus nekad ieprieksh neesat redzeejis!)
|
|
Fuurija
Vilkachu vecaakais
galvenaa redaktore
Just Drop Dead!
|
Post by Fuurija on Oct 19, 2005 18:36:08 GMT 2
* Fuurija DeMorteena [Fuurija] * vilkachi * * Dzimusi Transilvaanijaa... kur arii uzaugusi... klainjojot pa kaadas Transilvaanijas pils pagravbiem vinjai uzklupis vilkacis... no taa vriizja vinja arii ir vilkace... bet no maates vinjai ir palikushas arii sawai dzimtai tik raksturiigaas speejas (piem. izgaishana) * shis amulets man ljauj pakljaut uguni (veidot uguns lodes iededzinaat ugunskuru u.t.t.)
|
|
|
Post by Darren on Nov 16, 2005 15:01:27 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks]Darens Kolbeers [Darren] *Grupa Vampiiri *Foto *BiograafijaDziivoju Kjiinaa. Vecaaki nomira kad biju 8 gadu vecs. Tad mani un manu jaunaako maasu aizsuutiiju uz beernu patversmi. Sleepjoties no cilveekiem, peec 18 gadu vecuma sasniegshanas iestaajos darbaa par oficiantu,bet maasa aizgaaja savu celju.Tur mani piekjeera suucot asinis kaadam klientam, taapeec mani gribeeja aresteet, bet es izspruku.Tad beeguljojot un klejojot nonaacu sheit.. Godiigi atdziistos, ka vinjsh taapat nebij garshiigs. *IIpashaas speejas Ar gruutiibaam paarveershos par sikspaarni *Amulets ar burvju iipashiibaam Gredzens ljauj pievilkt priekshmetus (kaa magneets)
|
|
NiiKe
Vampiiru vecaakais
she`s like a wind...
|
Post by NiiKe on Nov 23, 2005 17:16:39 GMT 2
*Vaards Uzvaards Nikeda-Vanessa Rubeola [Niike]*Grupa Vampiiri* foto *Biograafija Liidz 14gadu vecumam dziiwoju Eegjiptee, peec tam noleemu izpeetiit pasauli.Savus vecaakus tik pat kaa neatceros,tachu jau beerniibaa uzzinaaju ka man kkur ir braalis -Hesus..Devos gan uz Austraaliju,gan Eiropu un Aaziju..Tachu nekur es nejutos piederiiga.Peec paaris gadiem atgriezos dzimtenee,tachu-par nelaimi izraadiijaas ka mans ciems ir nopostiits.. Man nebija kur palikt,taapeec kliidu pa pasauli bet tad padzirdeeju pa Dinilandu. Taa nu es sheit ierados..Joprojaam ceru atriebties tam kursh izpostiija manu ciemu.*Iipashas speejas speeju sapluust ar apkaartni(Palikt neredzama)*amulets ar burvju iipashiibaam shis amulets ir vieniigais kas man palicis no vecaakiem. Tas man dod speejas paarvietot nelielus priekshmetus
|
|
|
Post by sirella on Dec 7, 2005 23:54:50 GMT 2
Gaajusi bojaa... Sirella fon Mona dz d. 13.juulijs. v.d. : 13.maijs grupa: vilkachi foto: Asins kokteilis - velnishkjiiga dzira. Dzimtaskokaa ietilpst gan sirellas, gan vilkachi, burvji, fejas un naaras. Dzimusi dizhciltiigaa vilkachu gjimenee, teevs vilkacis , maate - sirella. Vecmaaminjas no abaam dzimtas puseem - naaras. Raganu mediibu laikaa visa gjimene izniicinaata, Sirellai tad bija desmit gadi. Vinja izglaabaas tikai pateicoties nezinaamam sveshiniekam, kas vinju iznesa no satracinaato ljauzu rajoniem.Atlikusho muuzja dalju vinja augusi ielaas. iipashaas speejas: speeju ir daudz - feju senchi devushi vinjai gribas ietekmeeshanas speejas, burvju saknes, kas stiepjas gandriiz pashos pirmsaakumos, devushas teleportaacijas speejas. pashas iipashaakaas speejas - nogalinaat ar skatienu - tiesa izmantotas taas tiek reti. amulets:
|
|
|
Post by kikule on Dec 9, 2005 21:34:25 GMT 2
Ketliina Berelina (kikule) dzimene- 02.01. vaardadiena- 18.07. grupa: sireenas Foto: saakumaa dziivoju havaju salaas, tad kaadu dienu veeleejos azbraukt uz Austraaliju, bet sanaaca taa, kad iekaapu nepareizajaa lidmassiinaa un nonaacu sseit....' IIpashas speejas:valdiit paar uudeni un priekssmetiem kas atrodas uz taa vai arii tajaa....mazliet varu sasaldeet jebkuru priekssmetu ledus klucii.... Amulets:
|
|
meya
Sireenas
|
Post by meya on Jan 6, 2006 15:09:30 GMT 2
vaards un uzvaards: Meya Shanteen dzimshanas dienas datums: 03.03.vaarda dienas datums: 01.05.grupa: sireenasFoto: Pirms daudziem gadiem, dazhus kilometrs no vientuliibas kalna esoshajaa Klusaas ceriibas mezhaa piedzima meitene vaardaa meya. Meyas maate bija sireena, diemzjeel dzemdiibaas vinja nomira, meya palikapavisam viena, jo mate pirms meyas dzimshanas bija aizbeegusi no sava viira un vecaakaas meitas nias. Taa kaa meya bija maza sireena vinja prata sarunaaties ar augiem un dziivniekiem, tikai taa deelj vinja izdziivoja. Ja meya nebuutu sireena vinja neizdziivotu. Visu beerniibu meya pavadiija kopaa ar mezja lauminjaam, un vinja dziivoja laacha alaa. Naktis Klusaas ceriibas mezjaa bija baisas, dreegnas un aukstas, tachu meya to iztureeja. Kad meya bija lielaaka vinjai vairs nebija bail no Klusaas ceriibas mezjabaismiigajaam naktim, vinja labpraat uztureejaas meenessgaismaa. Kad meya bija lielaaka mezja lauminjas teica, ka vinja nemaz neliidzinoties sireenai, meya par t uztraucaas, tad vinja atcereejaas, ka vinjai tachu ir arii teevs. Meya ljoti veeleejaas satikt savu teevu. Kaadaa dienaa vinja bija aizgaajusi uz to vietu, kur vinja piedzima, tur vinja sastapa divus milziigus taurinjus, kuri vinjai staastija, ka redzeejushi kaa vinjapiedzima, vinji teica, ka pazinushi vinjas mammu, taurinji izstaastija arii to ka vinjas teevs esot bijis pavisam parasts mirstiigs cilveeks, bet maate sireena, taapeec arii meya neesot tik liidziiga sireenai, taurinji izpauda arii to, ka meyai ir vecaakaa maasa, vaardaa nia. Ka meyai esot iipashas speejas un vinja speej paarveersties gan par skalju sievieti ar asiem nagierm un spiidoshaam aciim, sievieti, kas ar savu kjeerkshanu speej nogremdeet kugjus, un ka vinja speej paarveersties arii par juuras iemiitnieci - naar, shiis visas speejasvinjai esot no vinas sarezgjiita dzimtas koka, vinjas dzimtaa esot bijushas, gan sireenas, gan naaras, gan cilveeki, gan vampiiri, gan burvji, raganas un vikachi. Uzklausijusi taurinjus Meya aatri aizsteidzaas pie mezja lauminjaam, atvadijaas un devaas prom... ....meya aizsteidzas, kaut arii nemaz nezinaaja celju uzkurieni iet, meya gajaa tur, kur vinju sirds veda, vnja domaaja, ka nonaaks istajaa vietaa, tad vinja izkljuva no mezja, paargaaja paari septinjiem kalniemm un ieraudziija pasakainu zemi, meya jau nopriecaajaas un domaaja, ka atradusi maajas, bet nekaa, vinja atrada Diniilendu, taa arii meya nonaaca diniilendaa, vinjai tur iepatikaas un vija izleema tur palikt tikmeer, kameer izaugs un attistiisies, tikmeer, kameer buus pietiekami stipra, lai atrastu savu teevu un maasu.... IIpashaas speejas: taapat, kaa maasa, vinja speej paarveersties par sievieti - putnu un par naaru, lielaako ties speejas atkariigas no taa, kaadaa staavoklii meya atrodas, ja vinja ir sieviete - putns, mmeyai piemiit visas sireeniskaas iipashiibas, vinja speej gremdeet kugjus ar saviem skatieniem un kjeercieniem, kad meya ir naara, vinjai piemiit naaras speejas, elpot zem uudens utt/ meyai piemiit arii daudzas neatklaatas speejas, kas ir iedzimtas no senchu raganaam un burvjiem.... Amuleti (meyai ir triis amuleti, gredzeni vinjai nepiecieshami, lai paarverstos par naaru, vai sireenu, ikdienaa meya grdzenus neesaa ap kaklu, iekaartus kjeediitee): paarveertiibu gredzens, shis gredzens ir, lai meya paarveerstos par uudens nimfu, jeb naaru vai sireenu: taapat kaa maasai meyai ir arii savs elementa gredzens, gredzens simbolizee divus dazaadus elementus, gaisu un uguni, baltais akmens - gaiss, dzeltenie kristaali - uguns: treshais meyas amulets, kaklarota, ko vinjai daavaaja mezja lauminjas:
|
|
elfa
Sireenu vecaakais
medmaasa
AHaa:))
|
Post by elfa on Jan 15, 2006 13:12:28 GMT 2
*Amora Elfa (Elfinalia Annus Felicitus) * dz.diena 15.maijs, v.diena 15.februaaris*Sireena * *Dzimusi un augusi pie Niagaaras ungenskrituma..16 gados devaas apcelot pasauli-redzeet neredzeeto un atklaat neatklaato.. loti lepojas ar saviem vecaakiem un vecveckaakiekiem,kas sireenu dzimtu sargaajushi un pilnveidojushi..Elfa dziivojusi particiibaa un vienmeer dabuujusi ko veeleejas,bet kadudien tas viss beidzaas-elfai vairs netika dots nekas..bija pashai jadzivo un njaapelna iztika ar savu gudriibu.. *Speejas izgaist un ir veel daudzas neatklaatas speejas.... *
|
|
Grinch
Iemiitnieki
Be careful what you do!
|
Post by Grinch on Jan 20, 2006 21:39:18 GMT 2
Grinchs Korneeliuss Viljams Maigonis Sveetinjsh Juniors Dzimshanas dienas nav; Vaarda dienas : [glow=green,2,300] 3. marts, 7. maijs, 23. septembris un 12. decembris. [/glow] Paarvaldnieks Mani pienaakumi: trenkaat juus bez zjeelastiibas, sekot liidzi tikumiibas normu ieveeroshanai, nepieljaut nelikumiigas aktivitaates, likt jums ieveerot noteikumus kaa arii ieveerojami izkraasinaat jums dziivi ar savu klaatbuutni. Manas tiesiibas: Labot vai dzeest juusu postus, ja tajos netiek ieveerotas foruma prasiibas vai netiek ieveerota lomu speele [iznjemot gadiijumus, kad tas tiek atseviskji defineets], sodiit paarkaapeejus, kaa arii man ir tiesiibas krist jums uz nerviem ;D [Grinchs izvilka savu miiljaako fotoalbumu un noslauciija vaaku ar piedurkni] Biografija: noslepums. Grrrr..inch! Iipashas speejas: [Grinchs kautriigi nolaida actinjas] Varu nokaitinaat jebkuru radiibu 3 minuutees...hmm..veel..nedaudz buros... iipashs amulets: atsakos atbildeet uz provoceejoshiem jautaajumiem!!!!
|
|
|
Post by Dinii on Jan 26, 2006 13:43:05 GMT 2
*Vaards Uzvaards: Dinija Linde *Grupa Burve no senaas Leduspuukju dzimtas *Foto *Biograafija Vecaakus nepazinu. Audzinaaja vecmaaminja. 15 gadu vecumaa shkjiiros arii no vinjas un turpinaaju gjimenes biznesu - uztureeju baarenju namu. Laika gaitaa taa vieta paarveertaas par to, ko juus redzat tagad-Dinilenda! *IIpashaas speejas Dazaadu veidu burvestiibas videeji augstaa liimenii. *Amulets ar burvju iipashiibaam Fejas spaarnu speeks. Ljauj uzburt sev jebkaada veida spaarnus un lidot.
|
|
Bladac
Vilkachi
Aiz eenām, kur saltais veejsh puutiis- uzgluuneeshuu tev es..
|
Post by Bladac on Jan 28, 2006 1:02:34 GMT 2
Skârleta Terri Gracile, Bladac * (vilkacis) * i24.photobucket.com/albums/c4/Bladac/Easy_Lucky_Free_by_sleeperr_movie.jpg / secure1.white-wolf.com/catalog/images/WomenofCamarilla2006.jpg* Skârleta visu muuzhu ir dziivojusi kaa vilkate, jo visa vinjas dzimta ir bijushi vilkachi. Meitenei nebija kauns par to. Patiesiibaa, vinja par to sajuusminaajaas.. Kas gan vareeja buut jautraaks par mazu beernu baidiishanu... Uz skolu Skaarletu nelaida jo ,kaada jeega- sakodiis visus un buus vilkachu paarpluudums visaa Transilvanijaa. To nu meitene nedriikseeja atljauties, vienalga cik kveeli vinja to veeleejaas... Pirmo reiz vinja iekoda teta jaunajai draudzenei.. Meitene ti tieshaam vel bija jauna, pat zobinji kaartiigi nebija izaugushi, tapeec vien ta sievishka kaajaa paraadijaas milziiga reeta.. Bet vismaz Skârleta paarliecinaaja sho sievishki teevam nesatikties. Kur nu vel preceeties.. Jau kopsh Skaarletas beerniibas ,dzimtas vel dziivie radinieki sanaaca kopaa ,it iipashi pilnmeeness pateiciibas dienaas, ziemassveetkos un heloviinos lai kopiigi pamediitu... Shaada izprieca Skaarletai vienmeer ir bijusi pa praatam, jo dazhkaart vecaaki bez uzraudziibas palaida paklainjot beernus kur citur, lai tie izbaudiitu sveetkus. Dazhkaart Skaarleta ar saviem braaljiem, slepus dienas laikaa, cilveeka vedolaa kaa banda pamedija Transelvânijas ielâs. Skaarletas vecmaaminjas, maasas ,meitas liigavainis bija priekshziimiigs skolotaajs, kursh ir pratis izskolot Skaarletu un vinjas 3 vecaakos braaljus. Tâ nu Skârleta bija piedzîvojusi vienu no visburviigaakajaam beerniibaam.. Taa nu vinja ir nokljuvusi sheit.. *Skârletas vilkacha teels lielaas dusmaas speej paarveersties par mantikoru. i24.photobucket.com/albums/c4/Bladac/Merlovija/manticore.jpg*http://srvirgostar.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/mumstattoo.jpg Tetoveejums uz kreisaa pleca, kas ljauj skaarltas saskatiit naaktotni, jeb preciizaak viizijas.. P.S. Naw teikts ka jaaraxta arii vecums ^_^
|
|
|
Post by enya on Jan 28, 2006 16:17:34 GMT 2
*Vaards uzvaards: Enya-Enia Kontesa *Grupa: vilkachu *Foto: *Biograafija: gimenee visi lepojaas ar to, ka ir vikachi. Enyu gan tas ne paaraak sajuusminaaja, bet vinja no visas sirds meeginaaja ar to sadziivot. kaadu dienu,vina atrada savu maaju nopostiitu, bet vecaakus- mirushus. vina nezinaaja kur palicis jaunaakais braalis,tomeer cereeja, ka tas ir dziivs. vinja nezinaaja arii to, kursh ir sapostiijis visu vinas dziivi. praataa naaca tikai un vieniigi atriebiiba. taakaa Japaanaa vinju vairs nekas nesaistiija,Enya devaas muuziigajaa celojumaa pa pasauli. kaadu laiku klainojusi, vilkace nonaaca sheit-Diniilendaa. Saprazdama,cik sheit burviigi,vina noleema uz kaadu laiku sheit uzkaveeties. *Iipashaas spejas:prot paarveersties par panteeru *Amulets:amulets,ar kura paliidziibu var cellot laikaa tagadnee-pagaatnee-naakotnee
|
|
|
Post by ~Nia~ on Feb 6, 2006 22:19:43 GMT 2
Vaards Uzvaards [niks] ~Enjgjelis Nia~*Grupa: Eljgjelis ~ Nias dveesele*Foto: Sheit ir mans veidols debesiis un reizeem uz zemes...*Biograafija: Sheit, Dinilandaa, ciemojas tikai mana dveesele, kas kaadreiz sheit dziivojusi...Uzskatu Dinilandu par maajaam...(Nonaacu sheit, kad biju dziiva, jauna...nonaacu mekleejot piedziivojumus, mekleejot maasu Meyu...) *IIpashaas speejas: 1. Iipashos datumos paarveersties daljeeji esoshaa buutnee cilveeka izskataa(ar iipashaam atshkkiriibaam) 2. Nespeeju redzeet, bet man ir speejas visu pastiprinaati sajust ar citaam manjaam...(tikai cilveeka-engjelja veidolaa) *Amulets ar burvju iipashiibaam: Mans ~krusts~ ljauj man pastaaveet kaa dveeselei...(kaa dveeseli mani var sasaukt, pieluugt, luugt paliidziibu) un esmu balta dveesele, tapee krusts dod iespeeju sajust ljaunumu...
|
|
~LoVa~
Reegi
~TheRes SilenCe in My HeaRt~
|
Post by ~LoVa~ on Mar 3, 2006 18:11:02 GMT 2
*Vaards Uzvaards---vnk Lova *Grupa~~dveesele~~ spoks *Foto *Biograafija~~sheit nokljuva pavisam nejaushi ....bet man te iepatikaas....biju vnk laimiiga meitene kas nonaakusi jaukaa vietaa........zheel ka paspeeju sheit padziivot tikai nedaudz jo vairs no manis palikusi tikai mana dveesele...spoks.... *IIpashaas speejas~~shaadas taadas jau bija bet kopsh esmu mirusi vairs nav..... *Amulets vnk miilja lietinha....
|
|
|
Post by cokolade on Mar 11, 2006 12:11:14 GMT 2
*Frelanora De Frantessa [freyya] *Sireena * *Freyya bija pavisam maza mietene kad aizbeega no maajaam.. Taa vinjan onaaca pie kaada maxlienieka kursh vinju audzinaaja un maaciija ziimeet 7 gadus. Tad vinjas labais skolotaajs nomira un vinjai naacaas dzivot ivenai shia pasualee.. taa Freyya apceljoja daudzas vietas.. ziimeeja daudzas lietas.. Tad kaada dienaa.. kad bija liels negaiss ivnja taaluma redzeeja ko ljooti kraasnju.. taa bija Diniilanda.. * Freyya speej saskatiit cilveeka patiesiibu.. to vai vinjs ir ljauns vai labs *Amulets khjiinas piekarinjs kursh man ir no dzimshanas.. taads pats ir manam braalim Gregorio... Kad braalis ir tuvumaa (apm 10km raadiussa) kjiinas raksts sawu kraasu omaina uz zeltainu.. Bet shis medaljons naw iekraasojis sarkans daudz vairaak kaa 10 gadus.. jo kopsh Freyya aizbeega no maajas vinja braali nekad veel naw sastapusi...
|
|
|
Post by gregorio on May 4, 2006 8:54:09 GMT 2
*Greforio Filip De Frantess [Gregorio] *Grupa-Vilkachi *Foto: *Biograafija: ilgi nodziivoju Ar saviem vecaakiem un maasu-Freyyu (kamer ivnja neiazbeegan omajasm..) Tad kaadaa dienaa mnai suuta pie kadiem veciem cilvekeiem ivnjiem paliidzeet.. ta nu vairaak kaa gadu es nodziivoju tur pie ivnjiem..paliidzeedams.. bet tad kadaa deinaa pie Vechukiem ieradaas Ljaudis no Diniilanda censdamies tur patverties.. un taD.. Es satiku sawu maasu Freyyu.. un beigas sanaaca taa kad es devos lidzi.. Un kljuvu par diniilandas iedziivotaaju... *Iipashaas speejas.. Kaa jau vilkatis pilnmeenes laikaa speeju paarveersties par vilku.. Vel cenoshas apguut burvestiibas... *Amulets : Taads pats kaa manai maasai Freyyai... kuloninjsh kad mes (maasa ar braali esam koptaa) taa kjiinas raxts iemirdzas zeltiitaa krsaa bet kad esam taalu viens no otra tad paliek melns...
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on May 30, 2006 12:31:14 GMT 2
*Vaards Uzvaards : Leila Kolbeera [Leila]*Grupa: Vampiiri*Foto: *Biograafija: 5 gadu vecumaa shkjiiros no vecaakiem. Tad dziivoju beernu namaa. 16 gados aizbeegu no turienes un kljuvu par muuziigo mekleetaaju kaadaa loku shaaveeju sirotaaju grupai. Kaa shiis grupas locekle, iemaaciijos veikli apieties ar loku un bultaam. Sirotaaji vienmeer paarceelaas no vienas vietas uz citu. Vienaa vietaa nepalika ilgaak kaa 2 nedeeljas. Man tas likaas nepienjemami un es aizgaaju.Taa, es mezaa nodziivoju 2 meeneshus un netiishaam uzduuros savam braalim, kursh ar paareejiem devaas uz Zaljo ieleju.*IIpashaas speejas: Shaushana ar loku*Amulets ar burvju iipashiibaam: Shis Puukja piekarinjsh sniedz dziedeeshanas speejas. Iipashi noderiigs drakonu un puukju tureetaajiem.
|
|
Daniel
Burvji
apsargs
My name is Daniel!
|
Post by Daniel on Jun 1, 2006 8:11:29 GMT 2
*Daniels Dzjonss [Daniel]
*burvis
*
*Dziivoju laimiigaa gjimenee kaa laimiigs beerns. Ir maasa un braalis, abi vecaaki. Naaku no Dinizemes kaiminjvalsts, kur burvji ir cienjaa un izgliitoti. Mani no turienes padzina, jo kaadaa nodarbiibaa visu salaidu griistee un uzspridzinaaju visu labaratoriju ar dziraam.
*Iipashaas speejas saistiitas ar naakotnes paredzeeshanu.
* Stikla lode - oraakuls, kas paliidz izziileet naakotni.
|
|
leirona
Vilkachi
bibliotekaare
|
Post by leirona on Jun 6, 2006 16:42:08 GMT 2
* Leirona De'Þanna [leirona] * Vilkacis * Foto : izskats ikdienâ (www.alwaysontherun.net/minnie2.jpg)un izskats pçc pârvçrðanâs : (i37.photobucket.com/albums/e68/Nemriona/lakota.jpg)* Bio: Leironas dzimtene ir Rumânija, taèu asinssaites stiepjas no Lielbritânijas puses. Lîdz pilngadîbai dzîvojusi pie vecâkiem. Pçc tam nopirkusi nelielu dzîvoklîti. Kâdu vakaru, saulrieta laikâ, nâkot mâjâs no darba bibliotçkâ, Leirona tikusi ierauta kâdâ netîrâ ðíçrsieliòâ. Parâdoties pilnmçnesim, atklâjuðâs ðausmu lietas. Tas bijis kâds vilkacis un , nedod dievs, blakus nebûtu bijis izpalîdzîgais ments. Tas neradîjumu noðâvis (vismaz viòam tâ licies) un Leironu paðu aizvedis uz slimnîcu, kur viòa no gûtajiem ievainojumiem gandrîz nomirusi. Tikai pçc ilgâka laiciòa, kad jau tikusi izrakstîta no slimnîcas, Leirona pirmoreiz pârtapa vilkacî. Vai nu tas bijis medikamentu iedarbîbas dçï, vai kâda cita iemesla pçc, taèu viòa daudz mazâk atgâdina vilkaci par citiem eksemplâriem. Leironai piemît cilvçciskâks augums, lai arî uz èetrâm kâjâm viòai ir iespçjams visai âtri pârvietoties. Arî slepkavas instinkti nav tik izteikti - ceïâ uz Dinilendu nogalinâjusi tikai divus vietçjos. * Îpaðâ spçja - nu, protams, ka pârvçrsties vilkacî. ;D (Jâpiebilst, ka matu/vilnas krâsa nedaudz izmainâs, taèu acis paliek tâs paðas dzeltenâs). * Amulets - Dod Leironai (atzîðos, ne supervarenu) spçcîgu ietekmi pâr ûdeni (jebkurâ laikâ var dabût dzert ; apdzçst ugunskurus ; sacelt vçtru ûdensglâzç u.c. ûdenstilpnç (protams, ne pârâk spçcîgu).) Rakstiit bez garumziimeem! Nu cik reiz var teikt??! [Grinchs noruuca]
|
|
|
Post by mystic on Jun 13, 2006 22:40:15 GMT 2
*Gordons Freemans ( Mystic ) *Vampirs * *Dzivoju Anglijaa, kad biju pavisam mazs. Jau tad vareja just mazos asos zobinjus. Kaadu vakaru notika, kas negaidiits! Majaa ielauzaas laupiitaaji un nogalinaaja teevu ar maati, man izdevaas aizmukt, beegu gadiem, nevelejos atskatities atpakalj vai par ko aizdomaties, gadu atpakalj es atriebos un nogalinaju izsucot laupitaju asinis, anglijaa mani meklee! Tapec biju spiests klainjot apkart lidz uzgaju sho vietu! *Parvershanaas par Siksparni *Tetovejums uz Muguras, kuru izmantojot var kljuut nevis neredzems, bet gan caurspidigs saplustot ar apkartni! Taa iedarbiiba var sakties tikai naktii, www.vivaolinux.com.br/imagens/album/BioHazard%2520Blue.jpg*Nelielas izmainjas izskataa, noskuuta baarda un nonjemtas achkas
|
|
persijs
Vilkachi
auuu..pilnmeeness naktiis esmu nekontroleejams!
|
Post by persijs on Jun 14, 2006 18:04:53 GMT 2
*Persijs Makinlijs
*vilkachi
*
*Lielaako dalju beerniibas pavadiiju portlendaa. Ir gadu vecaaks braalis un divus gadus jaunaaka maasa. Kad man bija 4 gadi, vecaaki shkjiiraas un maate kopaa ar braali un maasu paarvaaacaas uz Sietlu. Es paliku kopaa ar teevu, taadeelj arii pienjeemu vinja uzvaardu. Noleemu vairs nenodarboties ar seerfoshanu un izmeegjinaat ko jaunu, taadeelj pametu savu dzimto pusi un nonaacu Dinilandaa.
*IIpashaas speejas paarveersties par vilkati pilnmeeness naktiis
* gredzens ar meeness akmeni, tas mani sargaa no neparedzeetas paarveershanaas par vilkati
|
|
|
Post by dominiks on Jun 15, 2006 18:20:49 GMT 2
* Dominiks Morellii *Vilkachi * *Piedzimu un augu Portlendaa.Kad mani vecaaki izshiiraas paarceelos ar mazaako maasu un mammu uz Sietlu. Gadiem ilgi vecaaki nesatika un attieciibas ar jaunaako braali man bija diezgan sarezgiitas un nepanesamas.Kaadu dienu mans teevs pazinjoja,ka braalis devies prom un lika man vinju vest piepraata un atgriesties ar vinju maajaas... Taa es sheit nonaacu- sekojot Persijam. * - Gimenes relikvija,kuru nodod pirmdzimtajam. Ar to var aizsargaaties no Burvju uzliktajiem laastiem.
|
|
|
Post by treselle on Jun 17, 2006 21:20:04 GMT 2
* Treselle Avaloon * sireena * *Treselle naak no senaas Avaloon dzimtas, visi shiis dzimtas loceklji ir saistiiti ar gaisa stihiju.. Visu savu muuzhu Treselle pavadiijusi kopaa ar gjimeni, vinja dziivoja aiz septinjaam juuraam, senaa, karaliskaa un skaistaa gotiskaa stila pilii.. Lai arii Treselle dziivoja paartikushaa, laimiigaa un skaistaa gjimenee, vinjai tas bija gana.. Tresellei apnika tas, ka visu laiku vinjas dziivee jaucas vecaaki.. Avaloon dzimtas tradiicijas ir izprecinaat meitas 15 gadu vecumaa.. Tresellei pirms gandriiz kaa gada palika piecpadsmit, vinjai bija jaaprecas, bet Treselle pati to ljoti neveeleejaas.. Taa meitene noleema pamest savas maajaas un uzsaakt klejojumus.. saakumaa Treselle sev liidzi nesa triis chemodaanus, tad divus un nu jau palicis tikai viens, tajaa ir tikai pashas svariigaakaas lietas.. Taa Treselle klejoja, celjoja un nonaaca liidz Dinilendai.. *Tresellei piemiit viena vieniiga speeja, kas Avaloon dzimtaa jau ir gadsimtu gadsimtiem, visai gjimenei piemiit speeja izzust.. izzuudot vinji paarveershas par veeja braazmaam un kameer vinji ir neredzami vietaa, kur vinji atrodas dzirdamas un juutamas veeja braazmas.. * shis ir gadsimtiem vecs gredzens, to paaudzhu paaudzeem visas Avaloon dzimtas sievietes nodod viena otrai.. Tas sevii sleepj speeju sajust melus...
|
|
LaDy
Sireenas
i have a little secret....
|
Post by LaDy on Jun 19, 2006 15:53:38 GMT 2
Vaards Uzvaards [niks] LaDy Grupa Sireenas Foto lil me... now... Biograafija Piedzimu taadaa taalaa zemee kaa Indija....manii gan nerit indieshu asinis....manii rit....sireenas un austraalieshu asinis... ...jo gjimene paarceelaas....uz Indiju darba dariishanaas....taa teikt visu savu dziivi pavadiiju uudenii vai uudens tuvumaa laigan pati nesapratu kapeec....manaaa 18 gadu dzimshanas dienaa...vecaaki man uzdaavinaaja neparastu gredzenu un teica ka tas ar laiku kljuusot par manu amuletu taa arii notika....gjimenee man ir veel vecaakaa maasa.....Sheridada un Lovarija....diemzheel vinha ir mirusi.....bet sheit nokljuvu taapeec ka veelos uzzzinaat kas shii par viwtu un kapeec taa tikt ljoti vilina cilveekus..... IIpashaa speeja varu peldeet zem uudens un tur dziivot.... Amulets ar burvju iipashiibaam ja gredzens man pirkstaa.....bet blakus kaads cits cilveeks.... speeju sajust vinha garastaavokli....un emocijas....
|
|
fairy
Burvji
ne tur kur vajag....
|
Post by fairy on Jun 21, 2006 11:08:29 GMT 2
Vaards Uzvaards Fairy Ternere *Grupa burve *Foto *Biograafija fairy nekad nav pazinusi savus vecakus jo tikko ka vina piedzima tie vinu pameta... uzaugusi bernu nama, bet vienmer jutusi ka ir atskirusies... pec bernu nama pamesanas celoja un mekleja savu vietu pasaule lidz nonaca seit... *IIpashaas speejas parversties par melno jaguaru *Amulets ar si amuleta palidzibu var klut neredzams
|
|