|
Post by magija on Jun 26, 2006 11:59:38 GMT 2
Vaards: Orhideja Ketriina Undiine fon MonaGrupa: Vampiiri Foto: Biograafija: Orhideja bija viena shai pasaulee, viena pati. Piecu gadu vecumaa vinja bija aizbeegusi no maajaam, kad teevs atkal gribeeja vinju sist, kopsh taa laika vinja pati gaadaaja sev iztiku. Gadu veelaak vinju sakoda kaads vampiirs, krietni atvieglojot vinjai dziivi, jo iztiku sagaadaat nu bija krietni vieglaak. Dinilendaa vinja nonaaca nejaushi - beegdama no neveiksmiigas afeeras ar daargakmenjiem. Uzticams liidzgaitnieks pa magiskajaam zemeem vinjai bija Melnais Skaistulis, kas ne reizi vien glaaba Orhideju no kakla pazaudeeshanas. Nesen vinjai bija piebiedrojies veel viens draugs, kuru vinja nobleediija kaadaa kaarshu speelee - Tumshais Puukjis. LABOJUMS: Patiesiibaa.. Patiesiibaa patiesiibas nav. Pirms Orhidejas dzimshanas jau bija norisinaajushies notikumi, kas ietekmeeja visu vinjas dziivi. Orhidejas vecteevs bija Dinilendas paarvaldnieks Grinchs, kurshs reiz iemiileejaas skaistaa naaraa Melodijaa, bet meitenes vecaaki vinjus izskjiira. Melodija Grincham dzemdeeja deelu, par kuru vinjsh uzzinaaja tikai tad, kad bija par veelu - Melodija appreceejaas ar kaadu senas - fon Monu dzimtas paarstaavi - vilkati. Meitene ljaava, lai vinjas mazo deelu vinjas viirs sakozj - taadeejaadi nodroshinot deelam fon Monu mantojumu. Deels izaug tikpat nevaldaams kaa teevs un driiz vien piespiezj kaadu nabadziigu sireenu ar vinju appreceeties. Piedzimst divas meitenes - kaa uudens laases, tomeer vecmaate apzinaas vilkacha ljaunumu un vienu meiteniiti, kam nav vilka ziimes, pasleepj pie sevis un pazinjo, ka vinja ir mirusi. Otra meitene uzaug kaa Sirella fon Mona, kameer Orhideja Undiine fon Mona uzaug vecmaates gimenee, kur vinjas pateevs vinju galiigi neierauga. Nu taalaakais jums ir zinaaams.
LABOJUMS2: Orhideja un Bastions ir pusmaasa un pusbraalis - kaapeec? Kaa zinaams Sebastjans ir varena karalja deels, taapat zinaams, ka vinja mati nolaupiija - taa nu jaushi vai nejaushi Sebastjana maate nokljuva fon Monu muizjaa, kur to appreceeja toreiz jaunais Orhidejas teevs. Taa kaa Sebastjana teevs toreiz bija jau miris, tad lauliibas tiek uzskatiitas par absoluuti legaalaam. Orhidejaa vienmeer ir maajojis naids pret pusbraali un taapeec vinja noteica deriibas, kuraas Sebastjans nespeeja uzvareet, Taa rezultaataa vinja braali paarveerta par vampiiru un pati padzeeraas sveetaas paladinu asinis. Ko tas nesiis - laiks raadiis. Iipashas speejas: Priekshmetu paarvietoshana ar acu skatienu un paarveershanaas par sikspaarni Amulets: kurpiites, kas padara neredzamu
|
|
mela
Sireenas
I remember the day~it was summer and sunny
|
Post by mela on Jun 29, 2006 19:58:53 GMT 2
Vaards Uzvaards [niks] *~Melaanija~Mela~* Grupa *~Sireena~* Foto Biograafija(dziivesstaasts)*~Visa mana dziive sakaas ar to ka mani pamestu un pa vissam mazinhu atrada kaada sireena. Vinha pienheema mani un uzaudzinaaja.Iemaaciija visas sireenu gudriibas.Taakaa savus iistos vecaakus taa arii neiepazinu shii sireena bija mana maate visu manu muuzhu.Vinha teica ka mani vecaaki upureejushi sevi lai es dziivotu,bet es nedomaaju kaa taa ir patiesiiba.tomeer es gribeetu vinhus satikt un pati vinhiem to pajautat. I f tears couldBuild a starway, And memoriesA lane,I`d walk rightUp to heavenAnd bring them homeagain....Diemzheel mana pamaate bija slima un nesen nomira.Pirms naaves vinha man iedeva gredzenu un teica lai es to vienmeer valkaajot un noteica lai dodos uz shejieni~Diniilendu.Panheemu savu pegasu un lidoju shurp.Nu jau kaadu laicinhu esmu te.~* IIpashaas speejas *~pārvērst savas kājas astē un peldēt zem ūdens protams...~* Amulets ar burvju iipashiibaam*~veel neesmu noskaidrojusi kaadas shiis iipashaas burvju speejas,bet pamaate teica ka ar laiku tas notiks....es vinhai ticu.
|
|
|
Post by Punk - Princess on Jul 6, 2006 16:22:59 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks]Kira Kamparo [Punk - Princess] *Grupa (vilkacis, naara, vampiiri, burvis)Burvis *Foto (var arii avataru.Luudzu samaziniet fotograafijas. taas ir nenormaali lielas!)*Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts)Dziivojusi, augusi Griekjijaa. Kad sapratusi, ka naw tur ko izniekot savu dziivi saakusi klainjot pa pasauli liidz nonaakusi sheit. *IIpashaas speejas (driikst buut tikai 1 iipashaa speeja. Un tai jaabuut atbilstoshai juusu grupai un ljoti parastai un pashsaprotamai. piem vampiiram-paarveershanaas par sikspaarni, kakji u.c., naarai-paarveershanaas par naaru jeb astes izaugshana, vilkacis-paarveershanaas par vilku vai lapsu vai ko citu, burvim-paarveershanaas par kakji vai kaadu citu dziivnieku. ja neveelaties ko liidziigu, tad uzprasiet man (Dinii) kaadu labaak juus veeleetos sev iipashiibu un es pateikshu vai taadu var!)Speeja lasiit domas *Amulets ar burvju iipashiibaam(driikst buut tikai 1 amulets, saakumaa.jebkaadu tumsho speeku, sev piestaavoshu gredzenu, piekarinju-kulonu, piespraudi, stiipu, rokasspraadzi, tetoveejumu, auskaru vai kroni. Shis amulets dos jums veel vienu (tikai vienu) burvju speeju. Izveelieties saudziigi.Jaatgaadina tas, ja juus izveelaties teleportaaciju, jums jaazin ka teleporteeties var tikai uz vietu kuru juus labi paziistat un atceraties. nekad nevar aizteleporteeties uz vietu kuru juus nekad ieprieksh neesat redzeejis!)veelaak *
|
|
|
Post by Lilianna on Jul 6, 2006 18:30:33 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks] - Lilianna de Morsone [Lilianna] *Grupa - sireena *Foto - *Biograafija - Vinjas pagaatne ir zinaama tikai diviem cilveekiem - vinjai un vinjas braalim, taadelj par to netiek runaats. Vismaz ne ar kuru katru. Meitene shajaa vietaa nonaaca peec ilgaam paardomaam. Pirms tam gadiem ilgi bija celjojusi pa pasauli, Dinilenda ieradaas peec Bartelionas apciemojuma Spaanijaa. *IIpashaas speejas - vinjas acis maina kraasu, atkariibaa no Liliannas garastaavoklja, lai gan taa nav nekaada speeja, vien iedzimtiiba. Meitene veel apguust senaas sireenu magjijas, tachu prot pakljaut uudens speekus. *Amulets ar burvju iipashiibaam - - necila rokasspraadze, kura veidota no peerleem un topaaziem. Rokasspraadze ir vienkaarsh laimes un veiksmes amulets, lai gan Lilianna tic, ka tam piemiit kaadas speejas.
|
|
|
Post by -Wolfs- on Jul 7, 2006 11:25:52 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks] Wolfs Fondemorss-Majors Beowulfs *Grupa (vilkacis, naara, vampiiri, burvis) Vilkacis *Foto *Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts) Beeglis, kas nepatiesi apvainots. Jau kops bernibas trennejos izdzivosanas prasmes. Macisijos Minesotas karaskola no 6 lidz 20 gadiem. Biju karavadonis starptautu karaa ASV Mani apvainoja izlaidibaa, vairaak kaa 20 karaviru gaja boja un par to vainoja mani, tapec man bija japazud no bazes un es devos uz Dinilendu.*IIpashaas speejas (driikst buut tikai 1 iipashaa speeja)Precizitate saujot ar snaiperi un arbuletu. *Amulets ar burvju iipashiibaam(driikst buut tikai 1 amulets) Tetovejums uz kakla. Tam piemit dziedinasanas speja.
|
|
|
Post by rose on Jul 17, 2006 15:33:29 GMT 2
Vaards Uzvaards [niks] >>SeLena Mossa [SeLa]<< Grupa >>VaMpiiRi<< Foto: Biograafija 1) Dzimshanas vieta, datums->>PerSeOpoLise (01.01.1900)<< 2) Gimene-Maate-LuCia MoSsa (DeLaVera), Teevs-HenriJs MoSs Maate dzimusi Cubaa, bija dziedaataaja kaadaa kubieshu baaraa, kad appreceejaas ar Henriju, paarvaacaas uz Londonu un vairs nestraadaaja, bet hobijs bija dziesmu komponeeshana. Teevs dzimis Lielbritaanijaa, visu muuzzu straagaadijs par skolotaaju, pasniedzeeju universitaatee (kkiimijas, ggeologgijas un fizikas pasnedzeejs), hobiji bija izzinaat cittautu religgiju, veesturi, mistiku, kaa arii astrologgija. Liktenis nebija labveeliigs manai ggimenei, jo teevs nomira, kad es veel nebiju dzimusi. Vinju nogalinaja kaads skoleens, kursh maaciijaas 1.kursaa fiziku (veeleejaas pieraadiit kautko, kam mans teevs neesot piekritis...) Maate peec teeva naaves sanjeema milziigu mantojumu. Es sanjeemu vairaak naudas, bet to ziedoju labdariibai, kad maate nomira, veel es sanjeemu veertigus pierakstus no teeva. Shajos pierakstos Bija mineeta arii DINILANDA! Taapeec arii devos shurp...ilgi mekleeju sho vietu... Esmu sapratusi, ka man jaaaizpilda teeva pieraksti liidz galam, jaaaizraksta tukshaas lappuses... IIpashaas speejas --->Paartapt par vampiiru<---(pagaidaam blokkeetas speejas) Amulets ~Ugunskrusts~Kkeltu amulets ar aizsardziibas speejaam.
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 21, 2006 1:49:10 GMT 2
*Vaards Uzvaards - Bastions. *Grupa Vampiiri. *Biograafija Bastions dzimis vienkarhsa zemnieku gjimene. Kara laika kad Bastionam bija tikai 2 gadi vinja ciems tika nodedzinats un vinja abus vecakus nogalinaja. Pasham Bastionam gan paveicas par vinju apzhelojas un panjema viens no karevjiem. Shis karevju pulks devas atpkalj uz savam maaajam un tikai nejaushas kljudas pec bija uzdurushies ciematam. Ta nu Bastions nokljuva karevja gjimene kur ari tika uzaudzinats savu isto vardu un uzvardu Bastions neatceras. sasniedizs 16 gadu vecumu tika nodots militara skola kur apguva cinjas prasmi kas jazina katram karevim. Tikai paris meneshus pec nodoshanas kara skola vinjam bija jaadodas karot. Liktenim labpatikas izspeelet ljaunu joku un Bastions ar vel vienu karevi tikka izsuutits apmeklet apkaimi kur varetu dabut paartiku. Atri vien vinji uzduuras ciematam, un tad vinja celja biedrs izmeta fraazi no kuras bastionam parskreeja aukstas tirpas: " Nu luuk esam atradushi gan kur paest gan kur papriecaties gan ari kur zobenus asinim iesvetit". Tajaa bridi Bastions saprata ka vinjam shis ciemats ir jaaglabj savam celaj biedram negaiditi vinjsh ar vieglu rokas kustibu nocirta galvu. Bastions bridinaja ciematu un lidz bridim kamer ieradas parejasi karaspeks ciemata vairs nebija nevienas dzivas dveseles.Kopsh taa laika Bastions klainjo pa pasauli palidzedams neaizsargaatajiem laiku gaita vinjsh atklaaja savu piederibu seno Paladinu klanam shie brunjinieki speja netikai veikli ciinities bet arii dziedinat bruces. Un shobrid vinja celjsh ir beidzies sheit Dinilenda. Jauninajums. Piedzimis Karalja gjimene, vinja tevs bija Karalis un Paladinu klana virspavelnieks. Tumshais burvis uzbruka un nogalinaja vinja tevu un aizveda maati. Ir maasa Orhideja, kura vinju paarverta pec zaudetam deriibam par Vampiru tagad censhas apguut jaunieguutos speekus lai kadreiz atguutu savu troni. *IIpashaas speejas. Kljustot par Vampiru zaudejis jebkadas dziedinashanas speejas, bet joprojam prot dazhas paladinu Gaismas burvestibas, ka piemeram Gaismas bumbu un Brunju izsaukshanu. Piemit arii visas Vampiiriem raksturiiigas iipashibas , pastiprinats speeks un atrums kombinacija ar divmetrigo Bastiona augumu un apieshanos ar ierochiem un cinjas tehniku zinashanu padara vinju par ljoti bistamu pretinieku. *Amulets ar burvju iipashiibaam Pec pasargashanas no barbariem viens franciskanju muuks Bastionam uzdavinaja Magjisku vairogu kas ljauj raidit trieciena vilni kas apdulina un nogazh pretiniekus!
|
|
Safiira~
Sireenas
oficiante
~So unbelievable~
|
Post by Safiira~ on Aug 15, 2006 18:45:01 GMT 2
*Safillija Mendossa *Sireenas *Beernibu pawadiiju pie maasas Freedlenaa, bet pirms gada maasa gaaja bojaa negadijumaa..Tad es laiku megjinaju izdziivot kaa vareedama, bet nekas nesanaaca.. tad satiku kadu muziaks grupu un vinji teica ka man ir ballss un vinjiem vajadziiga back soliste.. ta piekritu un braucu vinjiem lidzi turnejaa liidz onaacu liidz Diniilandai~ *iipashas speejas-Parveersties par Sireenu.. *Amulets Ar shos auskarus ieliekot naktiis iespejams paarveersties par melnu kakji ar meenes zimi uz pieres...
|
|
|
Post by Sheila on Aug 19, 2006 20:32:53 GMT 2
*Sheila Konlesa*Sireena liidz shim es dziivoju Frankfurtee,man bija laba gimene, lieliski draugi un viss, kas buutu nepiecieshams sameeraa laimiigam cilveekam. Kaadu dienu visa gimene devaas celojumaa ar kugi,celaa gadiijaas briesmiiga veetra kas izjauca visu gimenisko idilli. vina nezinaaja kur palikusi visa vinas miilie,jo kugis avareeja. Sheila nonaaca naaru varaa, kas vinu driiz vien pazudinaaja, taadejaadi meitene kljuva par sireenu. Nekur nerasdama mieru,vina klainoja pa pasauli. Peec gadu ilgas klainoshanas vina noleema,ka pirmaa eeka kas turpmaak gadiisies vinai celaa, kluus par vinas maajaam-shii vieta izraadijaas Diniilenda. * piemiit speeja tapt par Sireenu. * ar shii gredzena paliidziibu, speeju paarveersties par sniegbaltu duuju
|
|
Shaena
Vampiiri
medmaasa
Tumshaa medmaasa
|
Post by Shaena on Aug 21, 2006 14:46:43 GMT 2
Shaena Ryen *Grupa vampiiri *Foto *Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts) Uz Dinilandu atceljoju kaa praktikante mediciinas jomaa. Straadaaju par medmaasinju vieteejaa hospitaalii. Agraak dziivoju Njujorkaa kopaa ar vecaakiem. Kad mani sakoda kaads vampiirs, kursh dziivoja Njujorkas ielaas, paarceelos uz dziivi Eiropaa un daudz celjoju, liidz nonaacu Dinilandaa. *IIpashaas speejas Ar rokaam dedzinaat *Amulets ar burvju iipashiibaam Gredzens kam piemiit uguns speeja.
|
|
|
Post by canella on Aug 21, 2006 17:40:24 GMT 2
• Canella • •Grupa - Sirenas• • Foto • • Biografija - Agrak dzivoju ar vecakiem Tokija, man tur patika, bet pie vainas - kitajozi Kada diena tirgu meklejos shampinjonu salatus ieveroju jauku, skaistu meiteni - Safiiru! sakam pljapat un ta man izteica vilinosu piedavajumu, lai es braucu vinjai lidz uz dinilandu! es piekritu un ta nu es esmu sheit! * • • Ipasas spejas - tieshi katru pusnakti 00:00 man rokaa paradas sudrabota burvju nujinja, ar to es varu izpildit jebkuru veleshanos!!! • • Amulets - gredzens - to man uzdavinaja mamma pirms aizbrauksanas! •
|
|
|
Post by elizabeth on Aug 23, 2006 23:09:36 GMT 2
Elizabeth Rosely Grupa - Vilkachi Foto - Biografija - Es dzivoju Alaskaa, un sheit nonacu pavisam nejaushi! Iegaju viena no Alaskas veichiem, un pekshnji skatos, ka ar vilcienu, kursh traucas ar mezhonigu atrumu braucu uz nezinkurieni! celjsh bija tals un smags, bet nu kaa redziet - esmu sheit! Ipashas spejas - speju lidot, un varu parvesties jebkura lietaa! Talismans - Kad piedzimu, shis jau man bija uzmaukts roka! vinjah tiesham nes laimi!
|
|
|
Post by ashley on Sept 4, 2006 15:20:23 GMT 2
Vaards Uzvaards [niks]: Eshlija Waita *Grupa (vilkacis, naara, vampiiri, burvis): burvis *Foto (var arii avataru.Luudzu samaziniet fotograafijas. taas ir nenormaali lielas!): *Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts): Dziivo kopaa ar mammu un teeti, vinjai ir 2 vecaakie braalji ar kuriem vinjai ir ljoti labas attieciibas. Dziivo Londonaa. Visu sho laiku vinja ir zinajusi, ak ir burve, kaadu dienu vinjai naacaas braukt uz shejieni. Mamma ir ragana, bet teetis sargenjgjelis, arii braalji ir burvji. *IIpashaas speejas *Amulets ar burvju iipashiibaam: aizsargaa pret pretiniekiem u ljaunajiem laastiem
|
|
*Angela*
Vampiiri
*come a lil` closer*
|
Post by *Angela* on Sept 6, 2006 16:32:03 GMT 2
~ Angela Kortfelli~ vampiirs~ ~ Dzimtene ir Francija. Angelaa rit tiiras vampiiru asinis. Jau kopsh aizveesturiskiem laikiem vinas ciltskoks ir sastaaveejis no Vampiiriem. Vaards -Angela- ir dots par godu vinas skastumam un sharmam. Jasu kopsh beerniibas Angela ir bijusi neatkariiga un zinaatkaara. Vina ir apcelojusi visu pasauli un nonaakusi arii Dinilandaa...~ Speeju nohipnotizeet ar skatienu. ~ Rokasspraadze, kas speej dziedeet taas neesaataaju.
|
|
ketija
Vilkachi
savage girl
|
Post by ketija on Sept 28, 2006 14:30:36 GMT 2
Ketija Miiliite [Ketija] vilkachiBiograafija: Ketija nepaziist savus vecaakus, jo vinju uzaudzinaaja vilkachu dzimta, kas dziivo tikai mezhaa un ir vairaak viljkveidiigie nekaa cilveeki. Daudz mezhoniigaaki, biistamaaki un nepieradinaataaki. Vinja Dinilendaa ieradaas neapzinaati, bet ar meerklji izpeetiit civilizaaciju. iipashaas speejas: briesmu gadiijumaa prot izsaukt vilku baru Amulets: Auskari ar vilku simbolu dod iespeeju aptureet laiku uz dazhaam sekundeem liidz dazaam minuuteem...(bet atkariigs no ieksheejaa stipruma, gribas un speeju attiistiibu)
|
|
|
Post by normandy on Jun 6, 2008 13:26:10 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks] - Džons Šepards [normandy] *Grupa - vampīrs *Foto - *Biograafija, kuraa iekljauta nonaakshana liidz shejienei (dziivesstaasts) - Ceļojot pa pasauli uzgājis vietu, kuru sauc par dinilendu. Kā tas noticis!? Kāpēc tā noticis!? To zin tikai Džons... Viņš ceļoja pa pasauli ar vēlmi uzzināt, ievākt informāciju par citām rasēm. Viņš bija Transilvānijas speciālais aģents, kuram burkitski sakot - ir jāizspiego citas rases. Kam tas vajadzīgs!? Uz šo jautājumu zin atbildi tikai viņš.. *IIpashaas speejas - pārvēršanās par sikspārni *Amulets ar burvju iipashiibaam - tetovējums www.holistix.org/data/album/dracula_2.jpgiespēja teleportēties,
|
|
ergo
Vilkachi
|
Post by ergo on Jun 12, 2008 10:40:11 GMT 2
*Vaards Uzvaards [niks]: Markuss Elikins. [ergo] *Grupa: Vilkacis *Foto: *Biograafija: Piedzimis un audzis Anglijas ziemelos. Agraak bija loti jauks un laipns puiseens, bet tad laiki maniijaas un Markuss mainiijaas tam liidzi, jo vinu kaadu vakaru sakoda vilkacis. Vins palika launs un neiejuutiigs pret paareejiem cilveekiem, bet peec aareejaa izskata to nevar pamaniit. Vieniigi kad vins smaida, jo parasti vina smaids ir launs un nezeeliigs. Kad vinjam palika desmit no kaadas loti naveejosas slimiibas nomira vinja vecaaki un jaunaakais braalis un no taa laika puisis vairs nebija taads kaa agraak. Nepieskatiits Markuss saaka blandiities apkaart iestaajaas kaadaa ielas bandaa, saaka zagt un veel dariija dazaadas lietas. Vinju tajaa bandaa pienjeema jo Markuss bija veikls un izmaniigs prieks sava vecuma. Nodziivojis taadu dziivi liidz sespadsmit gadiem puisi vienu dienu nokeera ielauzoties kaadaa maajaa. Markusam piesprieda cetrus gadus cietumsodu, bet vins no cietuma iznaaca peec trijiem gadiem, jo labi uzvedaas. Gadu nodziivojis godiigi samekleeja darbu kaadaa veikalaa un saaka iireet turpat blakus kaadu mazu dziivokliiti. Bet vins nevareeja izstureet taadu godiigu dziivi un puisis kaadaa vasaras dienaa aplaupiija veikalu, kur straadaaja. Savaacis visu naudu, kas tur bija Markuss aizlaidaas uz citu pilseetu, lai vinju atkal nenoker un neiebaaz aiz atsleegas. Tajaa pilseetaa vins arii zaga, slepakavoja un saaka nodarboties ar kontrabandu. Apkaarteejie bija vinu iesaukusi par Spoku, jo nekad vins peec saviem noziegumiem neatstaaja nekaadas peedas un nekad vinu nav neviens redzeejis iznemot dazus padotos. Gada laikaa vins sapelniija naudu visam savam muuzam. Ieradaas Dinilendaa, jo vajadzeeja uz kaadu laiku pazust. *IIpashaas speejas: Speej paarveersties par lielu melnu vilku. *Amulets ar burvju iipashiibaam: Gredznes kas speejs puisi padariit neredzamu kuru nozaga kaadam vecam viirelim.
|
|
Larss
Streelnieki
|
Post by Larss on Jun 15, 2008 14:06:21 GMT 2
*Vaards Uzvaards: Larss Di Franesens
*Grupa Streelnieks
*Foto
*Biograafija Larss naak no streelnieku gjimenes. Vinja gjimene joprojaam dziivo Francijas Ziemeljos. Vinjiem pieder Burvju mezh, kur atrodas De Fransensu villa. Larss nav Robina Huda peectecis, bet ir izslaveets ar savu lokshaaveeja prasmi un nelaago ieradumu - daarglietu zagshanu. Uz Dinilendu atceljojis kaa garaambrauceejs, lai izlaupiitu sho vietu un atgriestos maajaas.
*IIpashaas speejas :
*Amulets ar burvju iipashiibaam
|
|