|
Post by diins on Jul 23, 2006 21:49:58 GMT 2
Dreiks nemaz neskatiijaas kaa Bastions aizsoljo prom, bet vinju vairaak uztrauca kas gan to vaazzi apgaaza. Peec briizza Dreiks pieveersaas Leilai, kas aciimredzami arii bija vampiirs, ljoti ironisks vampiirs. Puisis teica meitene "Taatad juus esiet vampiirs...Vai pret vampiirismu ir zaales?Kaa juus domaajat?" Dreiks zinaaja, ka bija mullkkiigi uzdot ko taadu vampiiram, bet nu. Dreiks gaidiija ko nu Leila teiks, bet puisis neskatiijaas aciis, jo shiii vampiiriene likaas aizdomiiiga...
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 22:05:39 GMT 2
Leila paskatiijaas uz Dreiku kaa uz jukusho. ES ESMU dzimusi vampiirs!Iista un dziiva!Bet vampiirisms droshi vien piemiit tiem prastajiem cilveecinjiem,kas sevi iedomaajushies par nez kaadiem betmeniem.Taadiem krekla piedurknes jaasien uz muguras. Leila tikai noviipsnaaja. Shim Dreikam par daudz intereseeja vampiiri.
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 22:12:33 GMT 2
Dreiks noboliija acis un nodomaaja vinjai laikam visi nav maajaas Tad vinsh teica "Dzimis vai nedzimis vampiirs, kaada atskkiriiba, nolaadeeti ir abi! Starpcitu vampiirisms ir jeedziens gluzzi kaa cilveeciigums." Dreiks izteica savu murgaino veidokli, bet bija mieriigs jo Leila neko jeedziigu arii nebija pateikusi
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 22:29:38 GMT 2
Leilu shii saruna pagalam kaitinaaja. Taa ir iipashiiba. Vinja vnk noteica. Ehh,ko tur ar taadu auna pieri nonjemties. Uzneredzeeshanos! Leila apgriezaas un leenaam soljoja uz izeju.Jau kaarteejo reizi vinja nozeeloja,ka vinjai nepiemiit zveeromaga speejas.
|
|
natalie
Sireenas
~natalie~
|
Post by natalie on Jul 24, 2006 10:12:33 GMT 2
Nataalija leenaam iesoljoja lielajaa bet tumshajaa telpaa.Pashlaik vinha nevienu nemaniija.Nata bija devusies uz shejieni tikai viena iemesla peec uzzinaat kas vinha bija pagaajushajaa dziivee.To vinhai vajadzeeja sheit uzzinaat.Nata nedaudz uztraukusies piesoloja pie gramatas.Vinha bija briidinaata ka no taas neko labu nevar sagaidiit un tas vinhu ari biedeeja.Un tomeer vinha atveera to.Vinha ieraudziija sevi turot rokaas ziidainiiti.Graamataa atradaas laimiiga meitene,bet ne uz ilgu laiku.Tai meitenei nonheema ziidainiiti un radaas izmisums.Nataaliijas acis sariesaas asaras un labaa roka sapiigi iesmeldzaas. Vinha centaas tam nepieveerst uzmaniibu un turpinaaja koncentreeties uz graamatu.Meitene no graamataas tagad guleeja uz griidas beigta.Visapkaart asinis.Roka iesmeldzeejaas veel vairaak.Nata ar lielu sparu aizcirta graamatu un no taas palidojalielaputekjlu kaarta.Nata paveeraas uz savu roku.No taas teceeja liela straume asinhu.Peekshnji vinhai palika tik slikti ka vinha pagjiiba.Taa vinha tur tagad guleeja.Vinha pirmo dienu bija sheit bet nu vinhai skhita ka vinha mirst.Un roka taa sapeeja...
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 24, 2006 15:23:40 GMT 2
Bastions atgriezas no Valdnieces kabineta un gaaja garaam muzeja durvim, kad izdirdeja tajaa troksni. Bastions paveera durvis un ieraudzija meiteni guljam savaa asiju pelkje pie gramatas bez samanjas. Jau otrais graamatas upuris isaa laikaa nodomaaja Bastions skriedams klaat meitenei. Pieskreejis klaat Bastions redzeja atverto ievainojumu uz rokas, Bastions novilka brunju cimdu un taisijas retu sadziedet ar savam dziedinashans speejam ,bet tad iedomajas Dreiks teica ka sheit cilveku bez mums diviem nava, taatad vinja ir no tumsas radijumiem un mans dziedinashanas speejas varetu radit tika lielaaku ljaunumu. Par laimi Bastions atcerejas ka netalu bija redzejis sarkanaa krusta ziimi. Panjemis joprojam bezsamanja guljosho meiteni uz rokam Bastions metas uz vietu kur domaja ka ir slimniica.
|
|
|
Post by magija on Aug 14, 2006 19:38:40 GMT 2
Orhideja atgriezaas. Vinjai bija jaaredz taa graamata. neviena nemaniija un vinja zagliigiem soljiem devaas tai klaat. Nu jau vairs vinjai nebija veelme to nozagt, vieniigi milziiga nepiecieshamiiba ieskatiities tajaa. Vinja gribeeja zinaat, kas ir un no kurienes naak. Piegajusi pie apgaismotaas graamatas, vinja klusi nopuuta putekljus no taas. Zeltainie mati krita paari sejai. Ar abaam rokaam satveerusi graamatas vaaku, vinja to atveera. Paceelusi augstaak blakus nolikto sveci, vinja izlasiiju senatniigu uzrakstu pashaa labas augshpusee Orhideja Undiine fon Mona no senaas Monu dzimtas Orhidejas roka nodrebeeja. Fon Monu pils atradaas vinjas vecaaku buudinjai blakus. patiesiibaa vinja bija dziivojusi uz fon Monu zemes. Teevs vinjus vienmeer bija laadeejis, bet maate tad bija raizjpilni skatiijusies uz paviideeja akli mazo Orhideju un vienmeer mudinaaja vinju iet aaraa - pastraadaat daarzaa. Meitene noglaastiija veco pergamentu un uz taa nokrita viegla asarinja. Plaksh. Peekshnji viss mainiijaas - nebeidzama gaismas straume lija no graamatas un orhidejaatleeca atpakalj. Gluzji kaa kinolentee sheit mainiijaas notikumi. Melodij, Melodij -naac speeleeties kaads mazs zeens sauca un raava liidz kuplaa kleitaa teerptu apaljiigu jaunkundzi, kam galvviduu bija milziiga bante. Grinch, tu tachuu zini, ka teevs man neljauj ar tevi speeleeties, turklaat mazaa jaunkundze spariigi piesita kaaju naaras nespeeleejas ar parastajiem mirstiigajiem Paraadiijaas cita atminju aina. jauns puisis apkampj veel joprojaam apaljiigu jaunkundzi orhidejaa vinjaa nekjuudiigi saziimeeja jauno Melodiju un chukst vinjai ausii Miiljaa mana - mani pienjeema burvju maaciibaam - nu es esmu burvju maaceklis skuupsti, apskaavieni.. Orhideja ieveeroja peekshnji, ka jaunaa sieviete kaadaa briidii peekshnji sargaajoshi aizlika priekshaa roku vederam. Peekshnji paraadiijaas liels un pinkains viirs Melodij, ej pie maates! Meitene aizgaaja. Viirs pagriezaas pret Grinchu un bargaa balsii, tikko aizturot niknumu tam paveeleeja Tuuliit pat vaacies aaraa no manas maajas! Un nekad vairs te neraadies!
Atkal paraadiijaas ar raudoshu Melodiju. Istabaa ienaaca tas pats viirs Es zinu, ka tu esi staavoklii. Tu nekaveejoties pametiisi maajas un brauksi uz Franciju pie muusu radiem.
...Nu jau vecaaka Melodija ar kaadu blondu izskatiigu viirieti, kam padegunee karaajaas siikas uusinjas. Melodij, kljuusti mana sieva! esmu ar mieru pat pienjemt tavu deelu kaa sevis pasha, tavs teevs soliija tev bagaatiigu puuru Melodija paskatiijaas uz mazu zaljacainu puisiiti sev blakus un smaidot vienkaarshi pakratiija galvu, pirms izpluuda asaraas un metaas viirietim ap kaklu.
Orhideja saraavaas - naakamaa aina vinjai nepavisam nepatika
Mazais puisiitis guleeja gultinjaa, ienaaca blondais viirietis. Aiz loga mirdzeeja pilnmeeness. Peekshnji viirietis saaka paarveersties - atplestajaa riiklee paviideeja balti ilknji Orhideja iekliedzaas. Viirietis piegaaja pie gultinjas un paceela puiseenu augshaa. Tas iekjikinaajaas. baltie ilknji ieurbaas puiseena maigajaa kakla aadaa. Durviis viideeja balts Melodijas teels. Orhideja pieveera acis. Peec briizja atveerusi taas, vinja ieraudziija pavisam citu ainu. jauns manaami iereibis viirietis apkampa kaadu garmatainu meiteni, kas ljoti liidzinaajaas pashai Orhidejai. Meitenes nabadziigais apgeerbs krasi kontrasteeja ar jaunaa viiriesha siitiigajaam draanaam. Sireena sireena.. viirietis skjiibi iedziedaajaas undiine vinjsh chuksteeja Naac pie manis un dziivosim kaa divas duujinjas Meitene izstaroja bezgaliigu samierinaashanos ar likteni un nepatiku pret jauno viirieti.
Taa pati nogurusii meitene gulj baltaa gultinjaa. Ienaak kaada sieviete ar beerninju uz rokas Orhideja saraavaas. taa bija vinjas maate.. vai varbuut tomeer nee? Otrs beerninjsh neizdziivoja, kundze sieviete nolaidusi plakstus saraustiiti runaaja. Riit mees vinju apglabaasim. Kaa veelaties, lai vinju nosauc? Meitene raudaaja, nosauciet vinju par Orhideju..Orhideju Undiini fon Monu Kalpone padeva beernu, kas saaka breekt, guljoshajai meitenei juusu viirs teica, ka savu meitu vinjsh veelas saukt par Sirellu Meitene padeva beernu atpakalj kalponei - esmu nogurusi, aiznes mazo Sirellu fon Monu prom
Jaunajaa atminju ainaa jautaas kas paziistams - vinjas beerniibas maaja un abi vecaaki, kas striideejaas. tev nevajadzeeja njemt to beernu kliedza vinjas teevs tu, stulbaa zoss, kaada vella peec tu to dariiji? Orhidejas maate aizsargaajoshi piesedza mazuliiti guljoshu vinjai rokaas vinja bija tik jauka.. un vinjiem pietiks ar vienu beernu - taapat labi zini, ka jaunais kungs ir tikpat diivains kaa vecais, beernam tur neklaatos labi tikmeer Orhidejas teevs tikai kliedza Tu, stulbaa, stulbaaa zoss, par ko man taads laasts, par ko???
Jauna atminju aina. Orhidejai bira asaras, vinja vairaak nespeeja skatiities, tomeer to dariija par spiiti visam. Naakamajaa atminju ainaa bija redzama maza rudmataina meitene, kas piekjeerusies teevam kaut ko prieciigi staastiija. Nu jau vairs ne jaunais viirietis pacietiigi klausiijaas. Pie durviim pieklauveeja. Ienaaciet ienaaca vecs sulainis Kungs, ljaudis dedzina pilis, raganu mediibas pleshas plashumaa, iesaku jums pamest pili, jo dzirdu ciemaa runaajam, ka arii sheit viss neesot kaartiibaa. Pie tam - Sirellai taa pavisam noteikti buus droshaak. Sulainis uzsmaidiija mazajai meitenei paldies manfreed, bet vinji neuzdroshinaasies viirietis pasmaidiija un atlaidis sulaini, turpinaaja rotaljaaties ar meiteniiti.
Naakamajaa atminju ainaa jau bija nakts. Apkaart skaneeja kliedzieni un vaidi. Tumshs staavs zagaas laukaa no degoshas pils, ar nesljavu paar plecu. Uguns izgaismoja vinja seju - tas bija manfreeds. Ticis prom no pils, vinjsh nolika zemee savu nesamo, taa izraadiijaas maza meitene seedi tepat, nekur nekusties - man jaaatgriezjas peec savas sievas vinjsh teica un skrieshus devaas atpakalj uz pili. Sirella iesmeejaas un nopurinaajusies pieceelaas man neviens nevar paveeleet vinja teica un beerniskkji iesmeejusies piecirta kaaju.
Naakamaa atminju aina Orhideju paarsteidza - taa bija vinja pati, kad aizbeegusi no vecaakiem vinja guleeja netiira kaadaa pamestaa namaa - vinju kratiija drudzis. Taapat kaa toreiz arii atminju ainaa ienaaca Vilfreds. Orhideja zinaaja, ko vinjsh dariis. Vinjsh glaabs vinjas dziiviibu. orhideja zinaaja, ka buus muuzjiigi vinjam pateiciiga par daavaato dziiviibu. Vilfreds iekodaas mazaas meitenes kaklaa un saaka suukt vinjas asinis. Atraavies no ljenganaa kjermeniisha vinjsh skumji pasmaidiija un noslauciija bruuci. Dziiviiba atgriezaas mazajaa kjermeniitii.
Naakamaa aina vinju paarsteidza veel vairaak. Divas jaunas rudmatainas sievietes sniedza viena otrai pretii rokas, mati pliivoja veejaa. Abas sievietes bija absoluuti identiskas, tikai vienai bija grezna sarkana kleita, brokaataa izshuuta, bet otrai klasiski pashuuta zalja kleita ar zeltaa shuutiem kanaarijputninjiem un augstu apkakli. Rokas sastapaas un
uzzibsniija gaismas zibsnis, Orhidejai pretii raudzijaas vairs tikai viena seja - vinjas pashas, kas nosleepumaini pasmaidiija liidz izgaisa. Graamatas vaaks aizcirtaas. Orhideja nokrita uz celjiem un smagi elsoja. Visi vinjas speeki bija izsmelti - vinja jutaas samalta, likas, ka katra kustiiba izraisa nezjeeliigas saapes. Leenaam pieceelusies, vinja atbalstiidamaas pret sienaam izstebereeja laukaa un aizgaaja prom. prom uz jaunaa paarvaldnieka nama pusi.
|
|
|
Post by eskaflon on Aug 15, 2006 21:26:10 GMT 2
ooc. Par godu savam 100 postam Bastions izdariis to ko atnaaca sheit izdariit Beidzot Bastions bija sanjemies izdariit to kaadelj bija ieradies Diniilenda, uzzinat savu pagaatni no graamatas. Vinju gan nedaudz baidija sekas jo neviens kas atvera sho graamaatu nebija ticis sveika cauri. Leenam piegaajis klaat graaamatai Bastions uzlika roku uz vaaka un vel peedejo reiizi pardomaja vai ir gatavs uzzinat savu pagatni. Sanjeemies vinjsh atveera graamatu. Pirmais ko vinjsh ieraudzija bija tas ka shii nebija vienakrsha graamata bet gan bildes kuustejas kaaa dziive. Bija tumsha nakts vareja redzet tuvuma mezhu un netalu no mezha staveja brunjinieks baltas, spiidigas brunjas brunjas ar kaujas amuru pie saniem un vairogu roka uz vairoga bija simbols ko vinjsh atri atpazina tas bija sveeto karotaju Paladinu simbols. Peekshnji atskaneeja nedabisks spiedziens un no mezha preti brunjiniekam izskreeja 4 tumshii staavi kas parvietojas parsteidzoshi liela aatruma. Brunjinieka acis iegaileeja vinjsh pagrieza roku kas bija brunju cimda taa lai delna buutu uz aukshpuis itka turot roka ko apalju, peeknji rokaa saaaka paradities gaiisam un pec sekundes brunjiniekam rokaa jau bija neliela gaismas bumbinja ko vinjsh raidiija pretiim skrejoshajiem bumbinja saskaaras ar vienu no tumshajiem staviem un momentaali to parverta pelnos. Brunjinieks satvera Kaujas amuuru un skreja pretim trim palikushajiem... Bildee partruuka paraadijas naaakamaa aina stalts viirietis ap 30 gadu vecumu ar kroni galvaa staaaveeja pie galda ar padomniekiem un apspried par lajuna burvja un ta armijas tuvoshanos karaljvalstij, padomnieki vinju Uzrunaaja kaa Karali .... Peeksnji graamata aizcirtas ciet, Bastions sapraata ka tas ir kaa graamatas briidinajums un jautajums vai vinjsh veelas redzet ko vairaaak, vinjsh veelejas taapec atkal atveera graamatu. Tagad bija redzaama jauna sievieete kas dzemdeeja beerninju, tas bija puisiitis, maasinja izgaaj araa un pasauca teevu. Tas bija jau ieprieksredzeetais Karalis , vinjsh panjeema rokas puisiiti un noteica sauksim mees tevi par Sebastjanu, Sebastjanu Valmontu.... Bilde atkal nomainijas skaistaa istaaba kur pie sienas glaabajas neskaitami ierochi un brunju terpi Staveja karalis vinjsh rokaas tureja mazo Sebastjanu, zaalee seedeja savi 50 karevji visiem kakla bija medaljons ar tadu ka vairoga formas triisturi kura ieksha bija aamurs taa bija paladinu ziime. "Esiet sveicinaati Godajamie paladina klana paarstavji veelos juus iepaziistinat ar jaunako no paladiniem un naakosho paladinu virspavelnieku manu deelu Sebastjanu, mani zintnieki ir vinju parabudijushi un vinjaaa tik tieshaam tek sveetas asinis" .... Naakoshaa aina Bastiona iedzina shausmas taa bija pilseeta vispakart guleja virieshu sievieshu un pat bernu liikji, pa ielam skraidija Baismiiga paskata karevji, vienaa maijinja vinjsh atkal pamaija Karali kas bija sagjerbies jau pilna sava brunju terpaa un tureeja rokas ziidaini un runaja ar zemnieku. Njem manu deelu es vinjus azikaveshu un beedz vinja maati man neizdevas izgalbt tad ceresim ka izglabshu vismaz vinju. Vinjhs noskupstija puiseenu un nolaida sejas masku kjiverei un izmetas ara p durviim acumirkli piesaistot apkart esosho karevju uzmaniibu, neviena nepamanits zemnieks ar puisenu izskreeja araa un nozuda aiz ielas liikuma. Karalis cinijas vareni pie vinja kaajam jau guleja 30 karevju ar sadragatiem galvasakasuuiem vai krushkurvjiem vai savaadaaku galu njemushi, un vinja planos bija pievienot vel vismaz 30 vinju biedrus, Kareevji tadu pretestibu nebija gaidijushi no viena cilveeka un saaka apjukt. Tad peeknji paraadiajs liels tumsh staavs paceelis rokas vinjsh raidija zibens shautru uz karali pacelajm izcepinadams 4 karevjus sasniedzis Karali elektriskais laadinjhs jau bija zaudejis savu speeku un tikai apdulinaja Karali. Burvis pienaca klaat, vinja karevji jau bija paspejushi atbrunjot Karali un nostadit to uz celjiem."Tu esi zaudeejis tava karljvalsts tagad piederes man un tavus nolaadetos paladinus es izkjershu pa vienam vien", to pateica burvis izdura cauri zobenu Karalja kjermenim un brunjaam... Bildee pazuuda Bastions samaagi elsoja no tikko redzeeta un no vinja acim neparvarmi lauzaas araa asara. Nakoshaja ainaa vinjsh redzeeeja savu pateevu kas vinju bija savacis no zemnieku ciema kur visu bija apslaktejis, vinjsh tureeja rokaa mazuli un prasiija karevim:"Kaa tu teici vinju sauca??" "Sebastjans, milord". "Tad vards nepiederas zemnieku bernam turpmak vinja vaards buus Bastions"... Graamata aizveeras. Bastions joproojam nevareeja saprast ko ir redzeejis. Vinjsh apseedas tuvaakaja kreeslaa lai nedaudz atguutos no pieredzeetaa.
|
|
Larss
Streelnieki
|
Post by Larss on May 18, 2008 23:25:29 GMT 2
Piesardziigi veerdams druvis, Larss leenaam iegaaja muzejaa. Tik neaptverami aatri viiriesha sejas vaibsti kluva pavisam citaadi. Lai arii ar cik nopietnu un uztrauktu skatienu un sarauktu pieri vinsh iegaaja shajaa telpaa, ieraugot shii antiikaa muzeja apdares un meebeles, vinja seja acumirklii tapa citaada. Larss pie sevis noteica : Ir! Beidzot kaut kas veertiigs.. Puisis kljuva rosiigs un, aizmirsis par klusuma ieveeroshanu un nemanaamiibu, saaka zibeniigi kraut visas vinjapraat veertiigaas mantas savaa mugursomaa. Mugursoma leenaam pildiijaas, bet viltiigais un neaprakstaaami prieciigais laupiitaaja smaids no sejas neizzuda ne uz mirkli. Puisis noteica : Shodien man uzsmaidiijusi veiksme.. un shii izmirusii vieta man atnesiis leerumu zelta.. es kljuushu bagaats! Paaardoshu visas shiis mantas ! Uzmetis alkatiigu skatienu uz kaadu zeltlietu vinsh turpinaaja teikt: Ne katru dienu gadaas ieceljot kaadaa izmirushaa zemee, kura pilna bagaatiibu.. es pat vareetu likt atdzimt shai vietai un buut par shiis vietas valdnieku.. Larss piekraameejis somu liidz malaam pilnu devaas aaraa.. Pieskrietams pie durviim, Larss atskatijaas un uzsmaidiija laupiitaja smaidu un nodomaaja: es atgrieziishos lai panjemtu veell..
|
|
Amy
Nezinaamie
Caur ēr?ķiem uz zvaigznēm
|
Post by Amy on May 19, 2008 20:18:50 GMT 2
Amy leenaam sliideeja uz Antiikaa muzeja pusi. Vinjas veelme bija apskatiit visus shiis zemes nostuuriishus un nosleepumainaas vietas, lai atklaatu shiiis vietas veesturi. Jo vairrak jauna un nezinaama vinja noveeroja, jo lielaaka sajuusma vinjaa radaas. Tikai nozjeela par to, ka vinjai nekad nebuus lemts sastapt kaadu no shiis zemes ieprieksheejiem iedziivotaajiem. Amy iegaajusi Antiikajaa muzejaa apskatiijaas apkaart, vinja ieveeroja, ka sheit ir lielaaka nekaartiiba nekaa citaas telpaas.. dazji plaukti bija tukshi, graamatas izmeetaatas un iepleestas. Amy leenaakm apluukoja graamatu plauktus un apbriinoja ikkatru no shiim skaistajaam graamataam, bet aciis iekrita graamata kristaala vaakos. Taa tik ljoti mirdzeeja un vizeeja, taas neaprakstaamais skaistums vilinaaja Amy un vinja sho graamatu veleejaas sev. Taa atradaas augstu plauktaa. Amy atrada kaapnes un pisetuuma taas, lai tiktu klaat shai graamatai. Vinja, aizsniegusi graamatu, nodomaaja, ka vareetu to lasiit turpat virs plaukta. Amy iekaarotjaas uz noputeejushaa plaukta, bija gatava atveert graamatu, vinjas sirds saaka puksteet straujaak un seju rotaaja beernihskjiigais smaids un prieks.. Amy atveera vizuljojosho graamatu un leenaam izlasiija graamatas nosaukumu "Sensenais mīlestības stāsts"
|
|
Larss
Streelnieki
|
Post by Larss on May 21, 2008 13:32:21 GMT 2
Larss nu jau paarliecinaats, ka ir viens shajaa zemee, lielaa tempaa un ar mezjoniigu troksni atveera Antiikaa muzeja durvis un tad noleeema turpinaat iesaakto. Vinsh turpinaaja mekleet ko veetiigu un sviest to savaa paunaa, kuru vinsh vienmeer neesaaja uz muguras. Larss bija prieciigs un nevareeja sagaidiit, kad salasiis visu ko vien var panest un aizstieps uz savu sleeptuvi, lai veelaak visu vareetu nogaadaat uz savu ciemu. Larss apstaajaas pie kaada zelta sceptera, kad izdzirdeeja nelielu troksni tieshi aiz muguras. Larsa mednieka instinkts lika izvilkt loku. Kad Larss jau tiecaas peec pirmaas bultas, vinsh izdzirdeeja kaadas buutnes elpu un,paluukojies, augshup virs plautka noteemeeja, sauktdams: Lai arii kas tu buutu, paraadies!
|
|
Amy
Nezinaamie
Caur ēr?ķiem uz zvaigznēm
|
Post by Amy on Jun 28, 2008 20:46:17 GMT 2
Amy sastinga.. vieniigais ko vinja veeleejaas bija klusaam noliist un izlasiit graamatu.. bet peekshnji uzradies sveshinieks, lika vinjas elpai sasalt. Amy elpa sastinga liidz ar vinjas skatienu.. vinja uzluukoja sveshinieku neatsedzot seju.. Vinja domaaja Kas vinsh ir.. vinja acis.. un luupas.. Tad vinja atkrita atpakalj un nodomaaja Beidz Amy.. tas ir sveshinieks, kursh tev draud.. Amy ievilka elpu un sajuta, ka ja vinja neatbildees sveisinieks vinju nogalinaas un pat nepazjeelosies.. Taadeelj vinja uzrunaaja sveshinieku drosmes un paarlieciibas pilnaa balsii kaut arii pati, viss vinjas maigi baalais kjermenis triiseeja no paarbiilja, ko juta tieshi shajaa mirklii.. sekundee.. Vinja teica Es esmu ..Amy.. Un sheit dzivoju.. Vinja ljoti veeleejaas sagaidiit pozitiivu atbildi, bet nebuudama paarliecinaata, meitene izliida no tumsas un paraadiijaas sveshiniekam. Augsti paceelusi galvu vinja luukojaas sveshinieka aciis un gaidiija atbildi..
|
|