NiiKe
Vampiiru vecaakais
she`s like a wind...
|
Post by NiiKe on Jan 12, 2006 15:36:51 GMT 2
Telpaa vieniigo gaismu deva lielaas sveces,kuras bija saspraustas svechturos pie sienaam. Shiis sveces nekad neizdega un nenodzisa..Taas arii sildiija Muzejs bija iekaartots pils lielajaa zaalee. Kliida baumas ka shajaa pilii spokojas pati Graafiene,kas te bija dziiwojusi.. Muzejaa bija daudz un dazhaadu materiaalu par burwiem,raganaam,vampiiriem,vilkachiem utt.. Pie zaales sienaam kusteejaas dazhaadi portreti.Aiz stikla vitriinaam atradaas daudzi priekshmeti.Piem. pirmais izgudrotais zizlis(tas bija no liepas sakneem un dzintariem : Lai gan naakt uz sho vietu bija eermiigi, tas vareeja buut noderiigi,jo zaales pashaa viduu atradaas liela,ljoti smaga un bieza graamata ,kuraa ikviens vareeja atrast zinjas par SAWU (bet ne citu ) dzimtu, ciltskoku. Shajaa graamataa vareeja atrast sawus senchu-senchu-senchus..vecvecvecvecvecvec utt... Ja labi pamekleeja, vareeja kko atrast arii par sewi Piem. dzimshanas datumu, kaadas speejas piemiit,ko noziimiigu ir paveicis.. Bet graamata NERAADA naakotni un tur var salasiit tikai noziimiigaakos notikumus...
|
|
|
Post by rose on Jul 19, 2006 17:35:57 GMT 2
Sela aizdomiiigi paluukojaas uz puisi un ieluukojaas graamataa, lai saaktu lasiit to, bet meitenei acu priekshaa viss samiglojaas ...vinja nespeeja saskatiit ne burta. Vinja aizklaaja acis ar plaukstaam un iekliedzzaas. Vai tieshaam Selenes pagaatnee ir bijis kas taads, kas licis meitenei zaudeet acu gaismu? Ko gan vinja ir sastraadaajusi savaa pagaatnee, kas vinjai ir kaa miglaa tiita...
|
|
|
Post by diins on Jul 20, 2006 11:56:06 GMT 2
Dreiks izmisiigi skatiijaas uz meiteni un tad sakkeera vinju aiz pleciem, lai nomierinaatu, bet vinja joprojaam bija nemieriiga. "Kas noicis?" Dreiks izmisiigi jautaaja un gaidiija ko teica tikpat izmisusii meitene. Vinsh veel nodomaaja Taaa graamata... Dreiks aizveera graamatu!
|
|
|
Post by rose on Jul 20, 2006 12:47:34 GMT 2
Skkiet...es neko neredzu...! Sela izmisusi teica u nespeeja novaldiit asaras. Vinja meegginaajaa atveert acis...vinjas acu priekshaa paraadiijaas tikai melna tumsa...vinja nespeeja savaldiities un pakrita zemee sedus un ar rokaam turoties pie glda uz kura staaveeja graamata. Tad vinja teica Tas tachu ne nevar notikt...Sela raudaaja...
|
|
|
Post by diins on Jul 20, 2006 16:37:13 GMT 2
Dreiks paluukojaas uz meiteni un jautaaja "Vai tevi aiznest uz tavu istabu? Redze atkal atgrieiziisies, es galvoju...Tikai pasaki kur tu esi apmetusies?" Dreiks nemitiigi luukojaas meitenee, kas izskatiijas tik nobijusies.
|
|
|
Post by rose on Jul 20, 2006 19:47:06 GMT 2
Selene mazliet nomierinaajaas, apkkeeraas ap kaklu sveshajam puisim, tad dreboshaa balstinjaa teica Es ceru, ka jums ir taisniiba... Seleni puisis paceela un vinja vinjam klusi pateica savas maajvietas atrashanaas vietu Es dziivoju vampiiru tornii...
|
|
|
Post by diins on Jul 20, 2006 19:56:03 GMT 2
Dreiks ar vilshanos sejaa aiznesa meiteni uz vinjas mitekli. Vinsh tik ljoti cereeja, ka meitene buus parasta mirstiigaa, patiesiibaa vinjam taa likaaas vinju pirmoreiz ieraugot! Vinja bija tik cilveeciiga...ne daljinjas no vampiirisma...
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 21, 2006 2:22:59 GMT 2
Bastions noskatijas taja visa pats palikdams tumsaa. Vinjam vajadzeja redzet sho gramatu par kuru bija tik daudz dzirdeets. Ka tikko abi teli pazuda no vinja redzes loka, Bastions izlida no sava slepnja ,gaismas neskartaja stuuri, un leenam devas pie graamatas. Gramata bija tieshi taada kadu Bastions vinju bija iztelojies. Vinjsh novilka brunju cimdu un pieskaras graamatas vaakam. Tad peekshnji Bastionu parnjema bailes no taa ko vinjsh tur varetu ieraudzit, par saviem senchiem un paagaatni. Bailes bija tik lielas ka Bastions, kas domaja ka nebistas ne no ka vienkarshi sastinga. Izraadijas ka Bastiona vislielakas bailes ir no vinja nezinamas pagatnes. Atguvis kontorli par savu kjermeni Bastions noleema ar graamatas atvershanu pagaidiit. Un devaas apskatiit Dinilendu. Joprojam saglabaadams piesardziibu!
|
|
|
Post by diins on Jul 22, 2006 14:17:07 GMT 2
Dreiks atgriezaas Antiikajaa muzejaa, lai atrastu kaadus pavedienus izmekleeshanai, ko vinsh bija uzsaacis. Dreiks bija dzirdeejis par vilkaci Wolfu, kas mira diezgan shausmiigaa naavee, vinju esot nagaleejis kaads Dinilendas pilsonis, bet kursh, to vinsh nav speejis atklaat. Vinsh zin ka Dinilendaa ir divi aktiivi reegi, abas bijushas sireenas. Dreiks piegaja pie plaukta, kur bija vampiiru sadalja. Puisis panjeemis kaadu graamatu ar nosaukumu "Izredzeetie vampiri". Dreiks saaka lasiit. Kaut arii shajaa graamataa bija tikai pienjeemumi, puisis noticeeja tam, kas tur bija teikts....
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 22, 2006 20:38:34 GMT 2
Leila atgaaza valjaa durvis un virziijaas uz telpas centru. Vaaji izgaismotajaa muzejaa atskaneeja tikai papeezu klaudzonja.Leila bija paarliecinaata,ka sheit neviena nav,taadeelj vinja bija paarsteigta,ieraugot kaadu slapstaamies apkaart graamatai. Vai varu jums kaa paliidzeet? Leila ierunaajaas paarsteidzoshi maigaa balsii.Vinja zinaaja,ka laipniibas nevilksies ilgi.
|
|
|
Post by magija on Jul 22, 2006 21:15:12 GMT 2
tik daudz cilveeku - ne mirklja miera.. man vajag to graamatu!!! Orhideja staaveeja eenaa, teerpusies melnaa teerpaa, citkaart izlaistie mati bija raatni sanjemti resnaa bizee, kas karaajaas paar muguru. Acis zirgti sekoja liidzi visam, kas notiek telpaa - ieradaas kaads maskaa teerpies teels, kura seju vinja taa arii neieraudziija, bet spozjaas brunjas atsauca atminjaa laikus, kas pavadiiti bija cilveeku viduu. Ieraugot Dreiku Orhidejas sirds saaka puksteet straujaak un vinja jau gribeeja dot kaadu ziimi, ka atrodas sheit, bet tad paraadiijaas vampiirene un Orhideja pasleepaas dziljaak eenaa. Leila.. Dreiks.. Leila..Dr... Ko tas vareetu noziimeet?? Vinjai nepatika tas, ko vinja redzeeja. Labaak nebuutu redzeejusi! Viena vinjas buutiibas dalja gribeeja tuuliit pamest sho vietu, bet otra ieplestaam zaljaam aciim skatiijaaas uz apgaismoto telpas dalju, kur staaveeja divi teeli.. ooc: driikstat izlikties, ka manis sheit nav
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 11:43:16 GMT 2
Dreiks atraava acis no lasaamvielas kad izdziedeeja, ka kaads tuvojas. Vinsh saaausiijaas un ieraudziidams kaadu meiteni vairs nesatraucaas un atbildeeja vinjai "Labdien, jaunkundz!Paldies, bet paliidziiba man shobriid nav vajadziiga!" Dreiks mirkli apdomaajaas un tad veel piebilda leenaa nosleepumainaa tonii, mazliet saraukdams pieri "Bet varbuut tomeer juus vareetu man paliidzeet..." Dreiks grasiijaas ko pajautaat.
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 14:07:30 GMT 2
Tieshi to atbildi Leila gaidiija.Nevienam no vinjas neko nevajag un tad visi droshi izkliist pa maajaam,bet sveshinieks peekshnji paardomaaja.Leilas zinjkaariba njeema virsroku paar nepieklaajibu. Un kaa tad es varu tev paliidzeet?
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 14:23:38 GMT 2
"Pasakiet, jaunkundz, luudzu vai sheit ir visas graamatas par vampiiriem? Skkiet es nevaru atrast graamatu par vampiiru depresijaam." Dreiks jautaaja droshi un pieceelaas kaajaas, piegaaja pie plaukta, sadaljas Vampiiri. Vinsh domaaja, ka meitenei vajadzeetu to zinaat, jo puisim likaas ka vinja ir bibliotekaare.
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 14:35:29 GMT 2
Leila samiedza acis. Jebkursh garaamgaajejs vareetu pateikt ka Leila taisaas uzbrukt,vai vismaz piekaut liidz naavei sho zelli. Vins iedomaajas,ka sheit kaada biblioteeka. Bet protams,ka visas! Un vampiiru paareejaas graamaatas ir tuuur pashaa galaa. Leila apslaapeejot savas dusmas,paarspiileeti miiliigaa balstinjaa pasuutiija vinju uz taalaako telpas galu.
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 14:43:05 GMT 2
Dreiks saspiileeti paluukojaas uz shii muzeja paarzini='P un devaas pie plaukta, kur cereeja atrast kaadus materiaalus par vampiiriem, kuri mirushi depresijas rezultaataa. Bet tad vinsh iedomaajaas ka shii meitene arii ir vampiirs un kkircinoshi pajautaaja "Varbut juus zinat kautko neirastu par vampiiriem?"
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 15:12:13 GMT 2
Leila domiigi paveeraas griestos un teeloja it kaa paardomaatu sakaamo,kaut gan atbilde vinjai bija uz meeles. Bet protams,ka zinu.Patiesiibaa vampiiri nesuuc asinis,nav nemirstiigi.Ir ljoti laipni un izpaliidziigi un vispaar-nevainiibas un pieklaajiibas kalngals. Leila noskaitiija.
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 23, 2006 15:52:21 GMT 2
Bastions noleema velreiz apluukot gramatu tapec devas uz muzeju. Iegajis muzeeja vinjsh pamanija ka tur prieksha jau ir Leila un virietis ko vinjsh nepazina. Vinjsh juta ka telpaa ir vel kads, bet nevienu neredzejis nolema kata ir paranoja. Sveika Leila, prieks tevi sheit satikt. Tad atcerejies vakardienu nolema pajautat ari par Gordonu. A, kaa juutas Gordons? Vai vilkacha atstatais ievainojums jau ir sadzijis?? Tad Bastions pieversas sveshajam. Sveiks , mani sauc Bastions esmu sheit jauninjais.
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 16:42:42 GMT 2
"Labdien, esmu jaunais paarvaldnieks Dreiks!" Pamaniidams jaunpienaaceeju, Dreiks laipni ipazinaas runaadams savaa uzkriitoshajaa anglju akcentaa, bet tad pieveersaas Leilai "Starpcitu, mees arii neesam paziistami! Dreiks!" Dreiks iesmeejaas ar taadu nepatieshu smieklinju, jo nojauta ka Leila ir vampiirs. Kaa gan to patiesiibaa nevar nenojaust Dreiks nodomaaja, vinja tach ir pavedinosha, skaista, ar dzilju un hipnotizeejoshu skatienu...taapat kaa...Orhideja... Dreiks sarauca pieri...
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 23, 2006 20:56:22 GMT 2
Bastions nopeetija Dreiku kurhs teicas esot jaunais parvaldnieks. Neko neparastu vinjsh vinaj nepamanija bet tomer atlajvs uzdot vinjam jautajumu. Un kuru rasi juus paarstaavat ? Bastionam vienmer patika zinat ar ko vinjam ir dariishanas.
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 23, 2006 21:12:38 GMT 2
Bastiona seja uzreiz atplauka smaids. Jau divas dienas vinjsh nebija sastapis nevienu mirstiigo. Ta jau man arii izskatijas, bet prats negribeja noticet ka sheit bez manis vel ir cilveki. Es pats arii esmu tika iparsts mirstiigais, kaut gan gluzhi ne parasts es esmu no Paladinu klana, un tadelj esmu apveltits ar neleilam ceru ka pagiadam neleilam dziedinashanas speejam un vel apris baltas magjijas fokusiem. Vai bez mums diviem sheit vel ir mirstiigie? Bastions apjautajs ceriiba sastapt vel kaadu jo tomer cilveku vidu vinjsh jutas omuligak ka starp vampiriem.
|
|
|
Post by diins on Jul 23, 2006 21:23:43 GMT 2
Dreiks uzklausiija brinjinieku Bastionu un atbildeeja vinjam "Arii mani priecee, ka sheit ir kaads cits cilveeks bez manis! Diemzzeel, lai kaa arii gribeetos, bet nevienu parastu mirstiigo neesmu sastapis." Dreiks atbildeja un tad paskatiijaas uz Leilu, kas klusi staaveeja un taa arii neko nebija bildusi.
|
|
|
Post by magija on Jul 23, 2006 21:34:33 GMT 2
Sapratusi, ka te veel ilgi pulceesies cilveeki, Orhideja leenaam laviijaas prom gar sienas eenas malu. Vinja sastinga, kad izdzirda Bastionu pieminam Gordona ievainojumus ciinjaa ar Wolfu. nolaadeetaa konservu bundza - vinjsh tachu nutsaa pazudinaas nabaga Gordonu!! Bet kaa gan vinjsh vareeja zinaat par Gordona un Wolfa sadursmi, ja Gordons apgalvoja, ka nevienam nav teicis - vai tieshaam Leila buutu nodevusi savu draudzinju? Orhideja nopurinaaja smagaas domas un leenaam turpinaaja celju. Veiksmiigi tikusi liidz durviim vinja atviegloti nopuutaas, kad peekshnji vinja netiishaam ar plecu aizkjeera kaadu senatniigu vaazi. Neee.....vells! Vaaze ar dobju buukskji saskjiida pret griidu. Orhideja izmetaas laukaa pa durviim un paarveertusies par sikspaarni lidoja prom. Kaapeec gan man aatraak neienaaca praataa paarveersties par sikspaarni?
|
|
Leila
Vampiiri
beautiful loves no one
|
Post by Leila on Jul 23, 2006 21:36:15 GMT 2
Leila nemaz necentaas staadiities priekshaa.Bastions jau mineeja vinjas vaardu un ar to pietika.skatieniem un rokasspiedienam Leilas uztveree nebija nekaadas noziimes. Kaada idille.Divi mirstiigie! Leila praatoja vai vinjai nesagribeesies uzkost.
|
|
|
Post by eskaflon on Jul 23, 2006 21:40:09 GMT 2
Bastions satruukas kad aiz muguras saapliisa vaaaze. Vinjsh jau iekshaa naakot sajutaa tresha cilveeka klaatbutni. Atri apcirties rinkji vinjsh cereja ieraudziit sho tresho, bet pamanija tikai aizlidojam siksparni. Khm via tas buutu gordons kas seko Leilai vai arii te sho vampiru ir daudzuma ? Bastions pagriezas atpakalj pret Leilu un Dreiku. Es redzu ka esat aiznjemti, es tad nu ieshu. Bija prieks iepaziities Dreik, ja ko vajajg esmu apmeties Stihiju pili. Bastions pagriezas un devas araaa.
|
|